gråa måndag.

Sjukt tråkigt väder men ändå kan jag inte låta bli att vara lite glad åt mig själv. Ibland får man vara ego. Var ju på möte imorse och det gick väldigt bra och jag tror många knutar börjar lösa upp sig. Fantastiskt. Då kan man börja luta sig tillbaka och andas igen.
Fick även ett positivt samtal idag också men berättar mer när jag får veta mer om detta. Mycket som händer nu och framför allt bara idag, känns grymt skönt.
Nu börjar det inte kännas så farligt att vara hemma igen från en underbar resa. Iallafall inte lika jobbigt när saker och ting löser sig.
Verkar bli en riktigt rolig helg också. Ser fram emot det väldigt mycket. Jakobsberg fredag med mina grabbar och lördag blir det att fira Paulina som fyller 20 år. Hur kul som helst! Så det ser jag verkligen fram emot. Kul också att kanske träffa lite annat folk än de man annars hänger med.
Så nu tänkte jag lägga mig och börja läsa min nästa bok på tur, Svensk maffia. En riktig slappar dag. Eller snarare "ta-hand-om-mig-dag" var faktiskt ute och gick i regnet innan. Var skönt att gå bort lite av det onda som man dragit på sig i helgen.
Mys-måndag helt enkelt.
Ändå är det något med magkänslan som inte känns helt 100, frågan är vad det beror på och vad det menas? Ska försöka tänka mer på mina positiva händelser idag istället. Låter som en bra idé.
Ny kärlek, The Kooks och Coldplay.

och vi kanske till och med lämnar sverige...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback