Torsdag.


Sista dagen på praktiken för denna vecka, skönt att sluta en dag tidigare. Ska på Saco mässan  imorgon (precis brevid min praktikplats dock) så det är både sovmorgon och en helt ledig dag, inte helt fel. =) Så är det dam match ikväll också, a-laget inte uttagen denna match men kämpar vidare för att bli uttagen snart.. Jobbigt men man ska ju kämpa för sitt bröd inte sant? Sen att jag alltid kämpar för det och kanske inte klarar mig hela vägen iaf är ju en annan sak. Har som sagt lockilockat håret igen så tänkte visa bild på det.

Ska också föra över pengar för ålands resan. Trevligt trevligt längtar massa massa dit! Stället kommer inte bli sig likt efter oss..
Har troligen stressmage, jobbigt, massa jobbigt. Har ont ständigt och känner mig jätte konstig i magen. Mamma tror det är stressmage, vill inte ha ont. Men någon måste ju ha det. Men det är verkligen inte värre än en tjej som Maria länkade till som heter Emilia. Tycker jätte synd om den tjejen. Lider med henne. Läs hennes blogg här.
Nää om man ska fixa med det sista innan man åker ner till mitt "första hem". Det omtalade idrottshuset sk. "idro". Suck.. Skönt att det var en ledig dag igår ifrån det iaf! Vilken lättnad att slippa tänka på det!

Somebody told me..

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja visst känns ens egna problem tio ggr mindre när man läser om hennes? :(
Ditt hår ser jättefint ut!

Postat av: Angelique

Jaa men visst är det så, usch måste vara jätte jobbigt!
tack tack :)

2006-11-24 @ 17:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback