inte långt kvar.

Idag återstår det bara 3 veckor innan jag flyr landet mot varmare vidder och Mallis. Vaknade av att jag drömt en lång dröm om att jag åkte dit. Men det märkliga är ju att jag åkte dit dagen innan jag skulle åka på riktigt, mest för att se hur det var och känna på pulsen lite. Man kan säga att  det var som en praktikdag och att jag fick känna på hur mitt liv skulle se ut dom närmaste månaderna.
Super skum dröm med tanke på att jag skulle åka tillbaka hem för att säga hejdå och ta med mig min packning. Bara en sådan sak. Men hela jag fick en verklighetskänsla av den drömmen fast den inte var rätt nånstans.
När jag vaknade så kom jag även att tänka på, shit jag har den här helgen och hela nästa helg på mig att göra typ vad som helst. För helgen som kommer efter det har jag min avskedsfest och då återstår endast en vecka kvar. Hur sjukt är inte det?
Och jag som trodde att jag hade all tid i världen att göra vad som helst. "Äh men jag hinner, tar det sen" Kan snart inte riktigt tänka så. För det drar verkligen ihop sig med storm steg och jag befinner mig snart inte längre i Tumba och tryggheten.
Samtidigt som jag älskar tanken så blir jag nervös. 3 veckor är inte lång tid. Tro det eller ej.



Snart är jag där. På riktigt.

precis som barn som drömmer, kan vi drömma bort den här natten....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback