1a april.

Har ni blivit lurade? Man kan säga att jag blev det lite grann imorse av tv4 och vädret. Såg ni det så vet ni vad jag pratar om. Orkar inte ta storyn här. Men blev inte så farligt lurad iallafall.
Skönt so far. Har dock inte kommit på något bra att lura någon annan med vilket jag tycker är synd då det är förbannat kul. Skadeglädje den enda sanna glädjen.
Har varit så jävla effektiv idag så det är stört. Promenad till centrum då jag inte hade bilen idag eftersom pappilu började jobba. Fyllde i tatueringen, mötte Carro och Angelica, gymmade en timme, gick till Rönninge för lunch och lång fika i solen. Gick från tumba c efter det. Hann väl knappt hem och vända innan det blev en lång promis med Cissi på ca 45 min. Så jävla skönt! Mera sådant. Jag är taggad på allt.
Jag står även som vinnare i vikttävlingen! Tackar tackar! Haha. Dock tror jag att om man ser mig om en månad så kommer jag vara fit som få. Eller något i den stilen.
Planering av min avskedsfest är i full gång och datum och vissa utskick klara. Nice. En månad kvar nu. Eller imorgon är det de. 2 maj åker jag.
Allt är så sjukt. Så blir jag även lämnad av våra nerlånade pitebor i helgen, så kanske ska haka på ut för att umgås lite. Kommer kännas jätte konstigt att inte ha dom som nästan grannar. Vad ska jag ta mig till? Haha.
Nåja, ingen har sagt att det är omöjligt att hälsa på varandra. Dock en smula svårare då det tar lite längre tid än 3 min att gå då. Men försöka duger.
Ska alldeles snart träffa vännen Bonelli också. Mys mys. Blir väl att prata bort ungefär hundra år som vanligt.

42 dagar kvar.

jag steg och föll med skjutna vingar...

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Du blev lurad av mig på facebook också ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback