lufta lite tankar.

Nedräkningen har verkligen börjat. Om mindre än en vecka åker jag faktiskt hem. Som jag tidigare nämnt så är det alltid med blandade känslor. Men jag märker verkligen här i tumba nu på mina vänner att sommaren är över. Många börjar gå mer eller mindre i sitt höst/vinter ide. Hur jag märker det? Jo, så här är det;
Alla man pratar med är trötta, både allmänt och trötta på jobbet. Allt är alltså som vanligt igen. Ingen orkar planera något, varken på eftermiddagarna eller någonn helg längre fram. Kräftskivan i helgen räknas inte då den planerades på folks semester. Och många har motvilligt satt igång med träning. Som att det är HELT omöjligt att överhuvudtaget tänka tanken att kanske hålla igång lite under sommaren. Jag är då inte inräknad i träning på varken semestern eller efter det. Jag kör mer sporadiskt. Dvs, inte alls. Sådana här små tecken hos mina vänner gör att det plötsligt kanske inte är så illa att åka hem ändå. Och ännu mindre känna något sug för att faktiskt flytta hem och bli den där svensson i ekorrhjulet. För ja, självklart har jag också mina rutiner i oslo osv. MEN inte alls på samma sätt. Det liksom händer alltid något. Jag har inte måndag-fredag 7-16. Vilket jag trivs med. Och JA det finns andra jobb man kan ta NÄR/OM jag flyttar hem. Men det medför att mina vänner förmodligen inte har ledigt samtidigt som jag. Så då är det ganska meningslöst.
Jag ska nog bli klar med oslo och mitt flängande innan, och som sagt, OM jag flyttar hem igen. Det är de som är så spännande med framtiden, den är så ovis. Just nu trivs jag med mina jobb, min fantastiska lägenhet, mina vänner både i sthlm & oslo. Kort och gott min tillvaro. Så varför ändra ett vinnande koncept? Nej jag trodde väl det.
Jag får för mig så mycket spontana saker så man vet aldrig. Och jag har ingen större plan direkt. Blir jag i oslo så blir jag det. Så gammal är jag inte så ingenting går att ändra på om några år.
 
 
Dagens musik; Calvin Harris - Feel so close
 
 
 
 

där jag drog mig själv för dig i smutsen, och folk log åt mig bakom ryggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback