1 maj och första festen.

Blev inte alls sent på jobb igår. Vi hade inventerat klart och stämplat ut kl 01.15. Skit nice! Så det blev ett glas vitt innan vi gick till champoo och tog några öl och koste oss. Hade Christian från köpenhamn i min bar under kvällen som underhöll mig. Vi träffade honom när vi var där och kollade wallmans och det. Han har jobbat tillsammans med Alexandra tidigare. Så nu är han här och hälsar på vilket är väldigt kul!
Jag hade ju tänkt att maj månad skulle bli min vändning och att jag skulle bli nyttig och ta promenader osv. Det sket sig rätt friskt. Det kommer bara fler och fler datum i maj som det är fest på. Fick en senast igår på middagsmötet på jobbet. 29 maj årlig fotbollsturnering som företaget som fixade min och Toys hemsedalresa har. Givetvis gratis cider, öl och mat. Det är nog ingen "helg" i maj som kommer vara helt vit. Jo om man motförmodan blir svinsjuk, då kanske.
Ganska sjukt, men kul också såklart. Ikväll är det alltså Mari´s födelsedagsfest och imorgon eftermiddag Drammen och Aass. Nästa fest är nästa söndag, vilken jävla tur.
Vilket uppvaknande vi fick idag, eller ja vi var faktiskt redan vakna jag och Emma. Vi sitter i vardagsrummet och gluttar facebook typ när vi börjar höra någon form av paradmusik. Flyger upp och kikar ut genom fönstret. Mycket riktigt mitt på gatan kommer en parad. Haha. En vanlig morgon hos familjen K & L.

Dagens musik; Håkan Hellström - Ramlar



jag tar allting på lek även en hemlighet, ta mig till kärlek ta mig till dans...

Kommentarer
Postat av: Milla

Coolt, spelade marschorkestern Håkan låtar?

Postat av: angelique

nej det gjorde dom inte, men det om något hade varit vääldigt coolt :)

2011-05-19 @ 03:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback