när åldern tar ut sin rätt.

Då har man väl landat kan man säga. Har till och med hunnit att fira sailor och Jimmö. Det blev lite fel under dagen då jag inte mådde topp, illamående och huvudvärk deluxe så det var bara att gå och lägga sig 2 timmar för att orka. Inte jätte taggad tills jag kom dit. Festen var igång som vanligt när jag kom dit. Det behövdes tydligen inte mycket för att jag skulle vara helt utslagen idag. Fy fan va dåligt jag har mått idag. Det var inte mänskligt. Körde t.o.m klassikern "jag ska aldrig mer dricka" Som att det händer. Och då har jag ju ändå druckit tors-sön dygnet runt på midnattsrocken och inte blev dålig, och då blandade man allt. Igår drack jag typ 5 cider och 2 groggar mellan kl 20-03. Som både tvärn och min pappa sa att det var nog på tok för lite dricka helt enkelt. Tydligen.
Men jag hade iallafall kul igår vilket är huvudsaken. Annars har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket sedan jag kom hem från oslo. I fredags natt var jag och Jimmy C och hämtade Johan, Linda och Jimmö på arlanda som varit på magaluf. Älskar att överraska! Och överraskade blev dom.
I övrigt har jag inte speciellt mycket planer för min fantastiska semester. Jag ska bara flyta runt.
Känns så skönt att inte ha speciellt mycket planerat samt att jag faktiskt kommer att vara på samma plats en längre tid. För att resa runt tar på krafterna, tro det eller ej.

Dagens musik; Alexis Jordan - Happiness



en sån där natt då vi behöver någonting, som hjälper en över svarta vatten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback