1 vecka, jobb dirr.

JAG HAR FÅTT JOBB! Yees! En vecka på plats, prick nu faktiskt. Vi kom till lägenheten vid kl 21 för en vecka sedan. Och både jag och Emma har jobb. Kan ni fatta? Emma har dock 3 jobb och välja på, så hon har mer ångest nu. Haha. Och jag fick idag och ska på intervju imorgon. Dock har jag skrivit på papper för 2 veckor nu. Som senare blir förlängt månadsvis typ. Bra betalt dock så är det utbetalning av lön 2 ggr i månaden. Haha. Konstiga norrmän säger jag bara. Fast det kanske är bra vad vet jag. Ska ju ändå spara. Men det känns sjukt bra so far iallafall.
Det är på ett lager, chefen är svensk och många andra som jobbar där är också från sverige. Är tydligen en hel härlig stämning där så många blir kvar länge. Hoppas jag blir det också!
Så ska typ packa ner saker och sätta etiketter. Ungefär. Berättar mer sedan när jag varit där på måndag.
Men just nu känns det topnotch.
Så nu vet ni. Nu ska jag tycka synd om mig själv och njuta av livet. Typ med en film kanske.



och jag saknar inte mycket, men jag saknar illussionen...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Tja. Jag fattar att ryggen o annat inte är på din sida men annars ser du inte ut att lida så mycke och de är ju kul att jobben bara trillar in. Här skiner solen och Power meet närmar sig.

Puss o kram

2010-07-09 @ 08:32:15
Postat av: angelique

pappilu; nej just precis, ryggen och magen är skit som vanligt. men det kan jag leva med, allt annat är ju guld! det rullar på kanoners nu, kommer få svårt att välja mellan jobben tror jag.. men jag ska lägga mig i solen under dagen och fundera tror jag. känns trist att missa power meet, men det här är nog mer kul tror jag ;)

puss å kramis

2010-07-09 @ 10:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback