ännu en dag i filmens tecken.

Jahapp då var alla Johan Falk filmer slut, färdig sedda. Inte roligt! Men vilka filmer sen! Jösses! Där kan man säga bra filmer. Dock tyckte jag den sista var en smula rörig. Men va fan, jag var inne i dom och bara körde så helheten gjorde allt topnotch. 5 av 5 blåbär. Bästa polisserien efter Beck. Har ju aldrig varit ett fan av Wallander, har sett någon enstaka av dom, dock senaste jag såg. Skytten tror jag den hette med Wallander, den var bra.
Vill mer än gärna ha lite filmtips! Nu är alla mina filmer jag inte sett slut, bara serier kvar. Det är i och för sig inte heller så trist när man har typ hundra år till övers.
Står i valet och kvalet i om man ska stanna hemma även imorgon. Svårt som fan. Vi har APT samt är det en rätt viktig dag att vara på plats för min del, men är det bra om man är helt kry? Nja. Så va fan gör man. Har ju inte råd att gå hemma heller, samtidigt som det inte är så bra att gå till jobbet för tidigt. Jävla skit grejer.
Sjukvårdsupplysningen tyckte iallafall att jag skulle vara hemma ett par dagar och ta det lugnt. Men vad är "ett par dagar"? DET undrar jag. Man kan ju inte vara hemma en evighet. Fy fan så trist.

Dagens musik; Håkan Hellström - Inte skyldig nån nåt



för patetik är konst, och konst är att förstå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback