vilken jävla skit dag.

Sjukt dålig dag idag. Så ni som inte orkar läsa om några som helst bittra åsikter, SLUTA NU!
På jobbet var det allmänt stressigt och jag fick inte ihop nånting känns det som. Hjälper ju inte att man känner sig en smula hängig i kropp och själ. Mycket tackvare vädret också förstås. Men känner att jag börjar bli smått sjuk. Inget som gör hela saken bättre direkt. Kom hem från jobbet och allt var bara skit. Inget gick min väg och jag ville bara sitta i ett hörn med ett tjockt täcke över mig, och gråta.
Men några positiva tankar kom då jag visste, yes handbollsträning! Nu har jag ju ändå vilat en vecka och det känns ju faktiskt bättre med iläggen och hela köret. Kanske något ska gå min väg idag?
Haha att jag ens tänkte tanken!! Skrattretande. Självklart gick ju även handbollsträningen åt helvete. Vilken fittdag. Benhinnorna sa ifrån egentligen så fort jag började värma upp. Men blev lite bättre av all värme. Så jag körde. Vilket jag givetvis skulle avstått. Slutade med att jag var sjukt grinig, var loj, kall och hade väldigt ont. Men jätte bra jobbat!
Så nej tack. Den här dagen finns inte för mig. Den är borta, glömd och förträngd. Ska gå och lägga mig snarast möjligt och vakna upp och vara mer positiv. Jag brukar ju se allt positivt. Men idag gick det inte ens kanske lite. Vill ju inte vara mentalt down pga allt det här.
När en sak funkar galant, ska självklart nästa skita sig. Den här gången var det handbollens tur att visa sin otroligt negativa sida. FY FAN!

Tack nu fick jag ur mig en del. Kan ju inte bli värre, eller?



för du är tom och jag är tom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback