dag 2.

Igår var en lång och rolig dag. Satt och solade rejält mycket tydligen då jag redan har fått ränder av linnet. Bra jobbat! Haha. Var och åt middag med Mamsen och sedan installerade jag mig hos dom lite grann. Efter nån timme så var jag tillbaka på TreO. Man kan inte slita sig helt enkelt. Sedan var det en kväll med många att hälsa på, känns som jag aldrig kommer lära mig namnen på alla som jobbar här. Räcker det med att känna igen ansikten? Nåja. Kul var det och var hemma i lägenheten igen efter lite mat med Moa och i säng halv 5.
Hej-jag-hade-varit-vaken-i-ett-dygn, så att somna var inga problem. Jag är framme.
Så idag vet jag inte hur det ser ut, sov ut till kl 12 gjorde mig iordning och gick till TreO för frukost, smörgåstårta! Muuums säger jag bara.
Så har nu suttit på terassen och pratat med massa folk som kommit ner nu och letar boende. Imorgon är det jag och Iida som ska kolla två lägenheter hon hittat. Kommer bli topnotch!
Jag kommer älska livet här utan tvekan. Känns som en lättnad att veta att jag inte kommer åka hem inom dom närmaste veckorna. Idag är det grisvarmt och skulle tydligen bli varmast här i Spanien, i hela europa.
I love it!

när allt annat här är falskt och fel...

Kommentarer
Postat av: Akhila

Vad roligt gumman att det är så bra !!

Hoppas du hittar en lägenhet :)

Jag kommer ju om 3 månader !!!

Längtar som faan..

Ta hand om dig <3

2009-05-03 @ 17:22:53
Postat av: angelique

akhila: jajamensan det har jag :) tror oddsen är på min sida så det hoppas jag med :) ses här i värmen snart! då har jag även kommit in i jobbet.. :) <3

2009-05-03 @ 17:40:36
Postat av: Emmelie

Jag vill också ha mamsens smörgåstårta, din lilla lyckost! :D

2009-05-03 @ 22:00:33
Postat av: Jimmy C

Fan vad avis man blir... trode inte jag skulle bli de faktist... :P Men de e jag nu :) Hoppas ni hittar en fin lägenhet där nere. Kanske man kan komma nåra weekend i sommmar och bo hos dej? :P

2009-05-04 @ 18:34:16
Postat av: Emilia

Hej! :)



Va härligt! Hoppas du har det bra där nere i värmen! Men det tvekar jag inte på :P hehe. Hälsa grabbarna :)



Hade bra, massa kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback