känslan av vår.

Dock är det ju lite kvar innan man kan säga vår. Och who knows har snön tänkt att hitta tillbaka? Jag håller tummarna för inte. Jobbade idag, en ruggigt bra dag. Jag slog nästan rekord i Salems hoods. Fick förgylla Carros rökpaus när jag var vid deras port och skulle dela post.
Imorse trodde jag att jag var död. Men det var jag inte. Sov hur piss cp dåligt inatt, oro? Mycket möjligt eller bara jävlas för att jag för en gångs skull skulle jobba idag. Dagen var ju tusen gånger bättre än natten iallafall.
Väl hemma börjar jag städa och trixa, det var dags nu. Och så vill man ju ha fint och prydligt när pappilu kommer hem så han känner sig välkommen. För att sedan kunna rasera och han verkligen känner sig hemma. Haha. That´s how we work.
Och nu kanske vi äntligen får ett slut. Ett långt samtal och nu kanske vi får punkt. Det är iallafall vad jag vill.
Jag har fått ryck när det gäller en låt tackvare en person, och jag bara älskar det. Gammal men bra, organism 12 - vid din grind.
Har ni inte hört den så lyssna genast!
Mera tips är Volbeat! Hell yeah that´s music! =)
Mer träning idag utöver jobbet, handboll och jag längtar! Älskar handboll, sjukt men kul. Resten får tiden utvisa.
Idag var en ganska tråkig dag när det gäller bloggandet. Såg dock att fler hemska gamla bilder från yngre handbollsår kommit upp på facebook. Men nu får det vara bra med att hänga ut mig själv så dom som sett dom, grattis men inga fler här. Haha.



Robin, jag ser inte muppig ut. Jag är fantastisk. Carro sa att jag var jätte söt..!

57 dagar kvar.

precis som barn som drömmer kan vi drömma bort den här natten...

Kommentarer
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

men åh vilket lyxjobb! hur länge? =)



om vi ändå hade haft tid hihi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback