jag på en partybåt.

Ja och fest blev det. Fy fan. Som vi har kört dom här dagarna är inte okej. Man skulle kunna säga att det känns rätt hårt nu så här i efterhand utan att överdriva. Igår åkte ju som sagt Iida hem, super jävlar tråkigt och tomt blev det. Men eftersom det var Emilias sista dag och kväll så var vi inte dom som var dom. Partybåt fick det bli. För hela slanten. Och dom som känner mig vet vad jag känner för båtar. Usch fy och blä äckelbåtar. Så start på glade viking kl 17. Och vid kl 19 så for båten. Premiär för partybåten och det var massor av workers som åkte, sjukt roliga människor så det var bara att passa på att åka eftersom man hört så mycket om det.
Så båt båt båt. Och det var roligt fast jag var på en båt, första tiden var tung men det ordnade upp sig. Så runt kl 22 snåret var vi tillbaka igen och då blev det en powernap på 2 timmar sedan väckte Emilia mig med mat. Myyys! Haha. Vi hade ju faktiskt bara ätit en baugette på Treo under dagen. Så vid kl 1 var vi ute igen och körde på. Haha. Men vi hade sjuuukt kul. Så det blev vanliga rundan för oss; Treo, e4an, glade viking och beachcluben.
Så idag har vi inte gjort så mycket. Emilia har packat och så gick vi och åt på e4an så snart åker hon hem. Buhu kommer känna mig extremt ensam hemma när båda åkt. Men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt. Överleva.
Imorgon börjar letandet av nytt jobb också. Så får se hur det går. Håll tummarna!
Annars har det nog inte hänt så mycket, solade som fan på stranden igår så lyckades bränna mig lite. Kanske man får lite färg nu.
Nä hem och spendera sista tiden med Emilia nu innan hon också lämnar mig för piss sverige.



Jag och Sara på partybåten igår. Hon är lika livrädd som jag för båtar så kändes skönt att ha en likasinnad ombord. Fast vi insåg också att vi inte kunde hålla ihop under färden speciellt mycket eftersom vi skrämde nog mer upp varandra än hjälpte varandra. Haha.

men nej, jag har inte sett någon som dig än...

Kommentarer
Postat av: emmelie

Jäklar vad brun du är :-D jag är ju inta alls avis. Älskar regniga sverige!

2009-06-14 @ 21:29:12
Postat av: angelique

emmelie: haha och nu har jag inte ens stekt :P blir nog imorgon eller så :D

2009-06-15 @ 15:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback