underbara onsdag.

Jag fick ju som sagt ledigt vilket innebar sovmorgon! Yes! Välbehövligt trots att jag inte sov speciellt länge. Så nu har jag hela dagen på mig. Att göra? Jo åka till Kista, tänkte faktiskt ta med mig mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent och kolla lite. Passa på när man ändå är på fel sida om stan.
Men det jag längtar mest till är ju såklart ikväll. Oasis! Jävlar va kul det kommer bli. Är sjukt taggad. Sitter och lyssnar in nya skivan dom släppt för att inte vara helt ute och cykla. Haha. Och den är riktigt grym! Jag tycker inte det för att jag ska se dom ikväll utan för att den är sådär lite rockig som det ska vara när det är Oasis. Topnotch.
Tror den här dagen kommer bli lite outstanding. Så får jag ta nya tag på jobbet imorgon. Sedan har jag helg. Kan det blir bättre? En dag extra att jobba (alltså mer in på lönen), Oasis, ledigt mitt i veckan och lång helg, och inte att glömma ny tatuering. I just loooove it!



Jag drömde också en helt sjuk dröm inatt. Eller egentligen flera men just den var bara galen. Jag fattar det bara inte. Tänk om det är så? Hope not. Eller kanske jag önskar det vore så. Jag vet inte vart jag ska sätta ner fingret och hitta Det. Drömmen var iallafall bara helt sjuk. Blir väl så när man får sova. Who knows.

104 dagar kvar.

låt det explodera i skyn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback