jävla snö.

Allvarligt, nu får det vara slut på vintern och lite varmare vindar får hitta hit. Och gärna en solstråle också dessutom. Idag skulle det enligt meterologerna bli "några minusgrader mulet men uppehåll" Jo tjena mittbena. Sällan jag tror på dom där faktiskt. Idag, japp några minus grader och en jävla massa snö dimper ner från himlen. Det är ju inte sant.
Det var dock inte min dag alls idag.
Börjar med att saltkaret får sig en släng ner i vattnet så det bara var att kasta saltet. Kommer till jobbet, allt går galat tidigt ute och får moppe till Salem. Fantastiskt. Jovars tills jag kom till Salem och moppen vägrar starta. Efter många försök och ett telefonsamtal så fick det bli att jag sprang ut med posten i väntan på cykel istället. Det fanns ingen som helst el kvar i moppe jäveln. Ödet säger att jag inte SKA köra moppe helt enkelt.
Så cykel idag och massa extra spring SAMT ca 40 mins tid gick till spillo. Blä. Så kom snön. Yeey.





Jag kom iallafall inte in sist. Trots allt.

När jag kom hem var jag butter och struntade i gymmet då jag fått tagit några extra varv ändå. Så städning stod på schemat. Jag tog nu inte bara mitt rum utan såg till även att snygga till i resten av nedervåningen. Till mammilus förtjusning. Ibland kan jag.
Vårat eviga bekymmer. Middag. Och för första gången var jag och mammilu kreativa nog och tog omelett med diverse smask i. Jag gillade det men min kräsna lillebruur var inte allt för överlycklig. Pappilu du skulle sett mig och mamma i köket! Du hade fått dåndimpen! Haha.





Det ser ju inte så värst gott ut men det var det faktiskt. Nästa gång ska iallafall jag våga mig på lite roligare kryddor och annat i. Mums.

Ska vara mer nyttig idag tänkte jag och plugga vidare på barkunskapen. Pluggade lite igår också faktiskt. Det är inte så jävla lätt med alla dessa drinkar säger jag. PUH. Och huuuur sugen blev man inte på att fara tillbaka till den älskade ön Magaluf när jag fick se i webcam Tre O. Jag är förälskad <3

86 dagar kvar.

för jag var nere men uppe på fem...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback