varning för långt inlägg.

För nu är det precis som lovat, länge sedan jag uppdaterade. Och det blev helt som jag trodde. Not. Det blev dom mest tokiga två veckor här nere på mallis. Det jag inte visste när mina vänner anlänt var att 7 st andra galningar från grannkommunen också befann sig på ön och samma hotell som mina vänner. Då var det bara att hålla i hatten och åka med. Turist sa jag. Det var en otroligt svår omställning måste jag säga. Gå upp tidigt, sola och bada, äta typ 3 ggr om dagen och sedan lyckas festa på det utan siesta. Samt hinna med några dagsfyllor (icke att förglömma!)
Själv tycker jag att jag pallade trycket ganska bra och vände på dygnet ganska fort. Dock tror jag att mina vänner kanske har delade meningar om detta. Men förstå hur svårt det är att ha haft rutiner här nere ett bra tag och sedan kommer det ett gäng taggade till hundra och ska vända totalt. Puh säger jag bara. Men jag tycker att det är guld! Jag älskade det. Så mycket som jag skrattade måste jag nog ha grymma magmuskler. (Som sedan försvann bort med dom alkoholhaltiga dryckerna som intogs i samma veva..)
Alla internskämt man haft tidigare här nere tyckte jag var många men nu är det inte att leka med, minst dubbelt så mycket. Så förmodligen kommer ingen förstå mer än dom som var där. "Var jag där? Hade jag roligt?" Jag tror vi alla ska tacka uppfinningen kameran så vi vet hur kul vi haft. Shotbingo, castaplanca osv osv. Say no more.
Har så mycket att skriva om dessa veckor att jag inte tror att text räcker. Om man var där så vet man hur kul det var. Det är nog inte bara jag som tycker att det är ganska skönt med några lugna dagar, vi har nog rört om i grytan här ganska ordentligt. Utmattade, icke det finns inte. När jag kommer hem lär jag återigen få veta att jag finns till. Inte direkt så man klagar, det uppskattas.
Turist som man varit och ska återgå en smula till det "vanliga livet" här kommer nog gå sådär, iallafall att inte vara van vid att sova på hotell. Haha. Nåja det ska nog gå. Jag kommer ju faktiskt hem snart. Så don´t worry. Men när det blir det får ni upptäcka då. Ska njuta lite till av värmen, som för övrigt jag hörde hade kommit till sverige också. Då var det inget att skryta om. Fan då. Jag ska iallafall grilla när jag kommer hem. Så det så.
Ladda upp för snart är det jag som landar på arlanda.
Tack för två fantastiskt roliga veckor! Sjukt kul! Väldigt synd att jag inte träffade Ackelila med vänner mer. Fick 7 nya på köpet.

 

Hoppas ni haft minst lika roligt som vad jag har. För jävlar va roligt det har varit. Tror alla runt omkring också tycker likadant. Ses hemma snart!

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback