tisdag som onsdag.

Ja idag är det tisdag och det känns inte som att det är tisdag. Det känns som onsdag. Antingen är det för att jag verkligen inbillat mig att det är onsdag eller så känns det bara så. För mig är det i och för sig onsdag arbetsmässigt eftersom jag är LEDIG på fredag! Shit bara 3 dagar kvar nu!! =) Så himla roligt det kommer bli! Längtar som ett as efter att få komma till arlanda och lyfta från Sverige i 5 dagar. Underbart och kanon kul!
Jag vill åka nu nu nu. =) Skrev iallafall packningslistan igår. So far so good. Ska även inhandla lite saker som familjen O ville ha härifrån, det kommer jag nog göra imorgon eller på fredag.
Kl 15.00 på fredag tänk på mig, Jimmy och Johan då, för då sitter vi på ett plan mot Barcelona och sedan vidare mot Palma de mallorca. <3
Jag har resfeber redan nu. Det har gått så himla fort. Jag började räkna ner från typ 39 dagar och nu är det bara 3.. Hur gick det till? Glad är jag iallafall.

 

Mamsen =)



Anton och Danne.

Familjen O och fantastiska Treo. Almost there =)

Har hittat en ny vinter jacka jag är sugen på att köpa också som jag hittade när jag och Markus var på Stockholms guidening. Måste dock prova den först och överväga om det är värt. Men har faktiskt haft min ett tag nu så bör uppdateras =)



I like it.

3 dagar kvar.

Dagens låt: Robbie Williams - Come undone

alla trodde jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback