womenizer helg.

Visst var det så du sa Robin? Han har för övrigt förstört den låten en smula. Haha. Istället för att digga den så börjar jag skratta då jag tänker på när han sjunger sin version av denna trudelutt.
Nåja, min helg har varit händelserik och bra.
Så där som en helg ska vara. Eller?
Fredag tillbringades hos Jimmy Ö och fifa samt basket spel på xbox360. Som jag inte tidigare spelat men som även killarna vet att jag vann i båda sporterna. Mötte Jimmy*2 som då suttit hela kvällen och spelat. Så ja.
Jag säger nybörjar tur.
Lördagen, däck byte (äntligen) samt kolla hockey. SVINKALLT! Tinade knappt upp framåt kvällen. Och tråkig match, men killarna log nog inombords trots allt när Hammarby utklassade stackars Norsborg.
Middag, gula villan och vi samlades och åt tillsammans nästan allihopa. Alltid lika kul faktiskt. Festen kunde börja kan man väl säga. När man har sina vänner sådär samlade blir jag alldeles varm. Jag är så glad att jag har mina vänner. Vad skulle jag gjort utan dom? Förmodligen äta upp mig själv innefrån.
Hem till mig och korka upp, jag väntade in i det sista OM jag skulle hämta team Jakan. Vilket jag slapp så jag hälsade vänligt på min Kapten Morgan och även jag var igång.
Mysig stämning och mycket prat. Lyckad kväll helt klart. Trots att team Jakan (Cissi, John och Robin) var på tok försena hit.
Kul ändå att få fin besök. Trots att jag fick inta min soffa att ha som sovplats för natten. Vilken fantastisk värd jag är. Eller så var det skönt att slippa trängas då jag vet hur det är att sova så.
Söndag. Konstaterade att man var lite små bakis då inte min as goda avokadosallad vägrade ta vägen ner i magen. Också Robins i-landsproblem att jag lämnade salladen då jag betalat så mycket.
Fördriva tiden med film tills Jimmys match började och sedan lirade jag. Jag tänker nog inte ens kanske be om ursäkt för den tråkiga matchen vi vann med 35-5. Ni var värda att ha träsmak i arslet efter en dag i Skogsängsskolan. Haha. Nästan lite synd om Cissi och Robin. Nä kanske inte.
Inget mer att säga om den saken.

                 

Det var lördagen i vissa bilder iallafall. Man får ju helt enkelt välja vad man vill visa. Hoppas det var något att hänga i granen. Jag hade kul iallafall.

3 dagar kvar.

Dagens låt: Britney Spears - Womanizer

känns som om alla är äldre nu och ser efter varann...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback