underbar dag.

Jag har en sådan där häärlig känsla i kroppen, lite samma som när man är kär. Fast jag inte är kär ett dugg. Eller joo det är jag visst, i klänningen jag fick köpa av Maria igår. Den är perfekt! Jag förstår varför hon köpte en sådan! Kommer bli super fint till helgen. Och så ska jag försöka sola lite så man inte ser allt för blek ut heller. =) Ååh va glad jag är! =)
Kul att ses igen också Maria, det blir tyvärr för långt mellan gångerna! Tur att vi var bloggarna så vi kan hålla oss uppdaterade iallafall.



Kanske lägger upp en bild där jag har den på mig själv sen också.
Måste ju då också passa på att tacka Jimmy för sällskapet. Det är inte nära till Haninge och hade varit lite segt att köra själv. =)
Efter vi hämtat den fantastiska klänningen så åkte jag och Jimmy förbi McDonald´s o Västberga eftersom puckot inte ätit middag. Dom som känner mig vet att jag hållit mig ifrån donken i nu 4 år.
Efter det blev det till att åka gamla Södertälje vägen och runt där för att kolla på vildsvin, vi såg ett. Blev tokskrämda av ett rådjur som hoppade framför bilen också. Haha. Och åkte runt lite. Super kul faktiskt. Plus att man får tiden att gå.

Men nu ska jag ut på min morgonpromenad. Det fina vädret får man ju hoppas hålla i sig ett tag till. Jag dör inte av lite sol. =)

jag har lämnat allt som tynger mig, på vägen hem till dig...

Kommentarer
Postat av: Anonym

tror bara vi börjar bli föör gammla :(

Läget annars?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback