den gångna helgen.

Jag längtade till helgen och med all rätt. Fredagens bravader börjar med att försöka få igång en Tim som hunnit tagga och för att sedan tappa intresset helt. Men lite ölspel så var även han igång och vi for till Huddinge och fest hos Hjalle. Gänget plus Hjalles kompisar Kenny och Chipset. Det var trevligt fast vissa saker kunde väl vara ogjorda. Men men fredagen var helt klart godkänd.
Lördagen börjar bättre än förväntat, hade ju åtminstone trott att Robin skulle vara bakfull, vilket han nog var men inte som han brukar. Mammas krav var att alla skulle äta frukost, och det gjorde vi. Tim börjar dagen med en öl, rostmackor med ost och godis på. Nåja, vissa kan allt lyxa till det en härlig lördagsmorgon.
Så var den dagen igång.
Glider ner mot centrum och bolaget för att fortsätta lördagen som såg ut att bli riktigt pissväder att vara på Lida och Country festivalen. Får tag på Tvärn också och ber honom infinna sig hos mig med tillbehör.
Vid kl 18 började även vädret vända på sig och Johan och Tvärn befann sig hos mig och vi började grilla. Riktigt trevlig stämning och perfekt inför country.
Så vid kl 20 tog vi bussen från mig där också Sarah joinade. Vilket jag gladdes åt väldigt mycket! =) Träffade också Malin på bussen påväg till tumba, sjukt länge sedan man träffade henne så det var kul.
Och på country var det liknande som förra året, man träffade hur mycket människor som helst, drack, hade as trevligt, inget regn och det var bara som ett enda stort vimmel. Helt fantastiskt! Haha. Sarah och jag kan våra grejer. Never leave you.
Hemvägen var väl si och så. Hoppas och tror det löser sig bra.
Jag är iallafall väldigt nöjd med helgen som varit och avslutar den med att shoppa i skärholmen idag med Jimmy, Ronnie, Anna, Rosie och Annsi. Väldigt mysigt och jag som inte skulle köpa något kunde inte låta bli. Vi köpte hela skärholmen typ. =)

Bilder från helgen kommer i nästa inlägg.

och ingen vet om det, men jag ska berätta allt för dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback