tisdag and stuff.

Sitter för tillfället och äter lite, eftersom jag inte varit hungrig tidigare än nu så är detta min "frukost". Stabilt. Funderade också över om jag ska sola idag eller imorgon och fick till svar efter att pappa ringt att det blev idag. Skulle nämligen komma in och jobba imorgon vid 13 tiden och om jag ska lira match på kvällen så hinns det inte. Och torsdag råkar jag fylla 20 så det går ju inte för sig då heller. Och fredag är fredag liksom. Kan i och för sig ta det då, men då är jag inte så brun på min födelsedag. Inte för att det kommer bli så mycket firanden på torsdag mer än middag med familjen, men det är ändå DÅ jag fyller år. Haha.
Äsch kanske fredag ändå, får se om jag orkar åka iväg snart. Lite lat har man ju faktiskt blivit.
Igår var jag och Victor på bio som sagt och filmen var faktiskt jätte bra, National treasure 2. Sevärd och gillar man den förra så kommer man gilla den här, riktigt spännande. När vi sedan kom hem till honom så blev det spel på playstation 1, jag hade tagit med mig Champions league så det satt vi och spelade ett bra tag men avslutade det inte förens nu idag, haha. Och vi vann faktiskt. Heja Arsenal.
Jag kanske bör plocka ihop mina tränings grejer för ikväll iallafall så man gör något av det. Hade tänkt hinna se på vänner idag också men eftersom att det är sen träning så hinns det också. Sola or not? Det är frågan..

ready or not here i go...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, solaa, det måste jag också. Haha. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback