en dag närmare jul.

Det är så jag ser det. Men inte gladare för det. Letar som en liten tok efter mammas julklapp, och det är svårt. Eller inte svårt att hitta men svårt att hitta billiga. Men jag vill så gärna att hon ska ha det! Det är hon värd <3
Har mått lite sisodär idag så gick hem tidigare från jobbet. Vette tusan vad det är men känner mig bara svag. Och är det nå skit vill inte jag vara den skyldige att ha smittat alla där.
Hörde också på nyheterna imorse att Coldplay kommer till sthlm igen. Jag blev hur glad som helst och biljetterna släpps imorgon. Jotjena jag kunde ju inte gå på den konserten heller. Då befinner jag mig i fantastiska magaluf. Med något gott kommer alltid något ont. Eller hur är det där?
Så lite ledsen blev jag.
Nåja jag deppar inte ihop helt, fick en tidig julklapp även i år från min snälla vän Cissi som köpt Minstreis ifrån London när hon var där på en kort visit. Tusen tack! Jag om någon som egentligen inte behöver godis. Men va fan. Så nu befinner hon sig i Thailand istället och ska så småningom träffa min pappa där. Då kommer hon vara den enda som träffat honom under hans resa. Super kul för dom båda! =) Tror pappa behöver det nu när han vet att han ska stanna 5 veckor extra.
Känns som att det är evigheter kvar innan han kommer hem. Usch va jag saknar honom. <3
Nya krafter behövs så jag kan köra på igen.
Fick lite positiv feedback från min tränare Peter igår också så det kändes bra. Även lite ny info. Hoppas hoppas hoppas!



153 dagar kvar.

Dagens låt: Daniel Powter - Not coming back

vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback