grattis mammilu.

Dock är kl efter 12 på natten men hon fyllde år idag iallafall. Och det har varit så trevligt så. Indisk middag, super gott. Tårta och baileys på det här hemma sedan och lite sällskaps spel. Så kom mammas jobbar kompis Monica över också, som för övrigt fortfarande är kvar och pratar och vi spelade tills bara för en liten stund sedan. Jag vann faktiskt andra omgången. Haha.
Så jag har haft en otroligt lugn kväll med bara mys med familjen. Väldigt skönt. Det behöver jag, dock behöver jag sova nu snart helst efter bolibompa ikväll kändes det som, för jag har varit galet trött heeeela dagen. Försov mig imorse också, eller jag kom inte sent eller något men enligt min planering så hade jag 30 min på mig när jag vaknade tills jag skulle gå. Det blev lite tokigt hela morgonen. Samt otroligt segt på jobbet, alla konferenser slutade som tidigare nämnt kl 11, men blev ändå kvar till 15.30. Hur bra som helst med pengarna, absolut. Men jag hade tokont i huvudet och var allmänt hängig kändes det som, så det var ingen rolig historia. Ville inget annat än att gå hem faktiskt. Fast nästa vecka så jobbar jag bara tisdag och fredag. Skönt. =)
Idag på jobbet så kom en kis från något, vad jag misstänker var, ett internet företag. Eller dom bygger nog upp system. Typ. Eller något. Iallafall var han norsk och hette i förnamn Stål. Det tyckte jag var kul faktiskt. Haha. Och jag gillar norrmän. Dialekten är underbar! Gah. Älska norska. =)
Men det gick väl bra men segt på jobbet. Sedan iväg och köpa present med pappa till mor min. Vi gav upp hoppet nere i centrum otroligt fort, det var hysteriskt där. Vart kom allt folk ifrån!? Iallafall så åkte vi till kungens kurva och köpte en super mysig pyjamas och Lost boxen nr 3. Sista alltså. Så nu har vi alla tre. =) Och jag hittade Sex and the city boxen, den med alla avsnitt från alla säsonger. Tokigt glad jag blev då! Gah. Haha. Jag ba, ååååh jag tar den. Billigt med 699kr tycker jag så kunde inget annat än att slå till. Så nu har jag att göra ett tag framöver. Så sitter jag inte här vid datorn eller tränar så vet ni vart ni hittar mig. Haha.
Äntligen alla avsnitt! =)
Så ska nog lägga mig och somna till första snart. Mys mys. Ska sova nördigt länge imorgon är det tänkt. Vaknar bergis kl 10 och är hur pigg som helst. Bara för man tänkt annat. Nåja. Jag gör ett försök att kliva upp efter det iallafall.
Imorgon på dagen ska jag nog ner till tumba med mor, lämna cv, kolla guld fynd med mera. Men får se hur allt blir. I annat fall tittar jag på sex and the city. Såklart.
På kvällen är det nå grej med laget "kom hungriga" var det vi fick veta. Jag vet inte alls hur min kväll kommer se ut tack vare matchen på söndag. Buhu. Trist att något sådant lades in när det är match.
Nej, nu ger jag upp faktiskt. Orkar inte sitta här är så sjukt trött och huvudvärk. Hajar inte att den aldrig släpper. Blä.

image468

Grattis mammilu på din födelsedag! =)


jag ska inte tvinga dig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback