kikhosta.

Och stavningen är jag inte ett dugg överens med, har ingen aning om hur det stavas men iallafall. Fick ringa vårdcentralen idag igen och nu fick jag tag i min husläkare (äntligen!) och han konstaterade att jag troligen fått kikhosta. Tackar för den. Så nu har jag fått en starkare hostmedicin som jag bad om från början men som dom inte ville skriva ut. Så kanske frisk snart? Tre veckor är lång tid att vara sjuk på. Trodde jag var döende igår när jag hörde på nyheterna om Sork-febern som den så vackert kallades. Hörde dock bara början om att en kille varit sjuk i drygt två veckor och sedan uppsökte läkare och nu ligger inne på sjukhus och kommer göra det ett bra tag framöver för att kunna klara sig. Då trodde jag att jag var som honom.
Men så lyssnade jag vidare och det visade sig att han fått den här sork-febern då. Puh. Jag överlever.
Glömde skriva igår grattis Camilla till körkortet! Satt och tänkte på det när jag skrev mitt inlägg men så glömde jag det iallafall. Smart som man är.
Så idag har jag inte gjort mycket alls. Som dom närmaste tre veckorna som gått. Buhu. Jag dör snart. Trots att jag inte var döende. Haha. Så jag får roa mig med Bonde söker fru ikväll samt att vara med Victor typ.
Vad annars ska man göra? Jag är så otroligt trött på att vara sjuk nu. Men jag har fått lite magmuskler av att hosta så det är ju bra.
Så vore det inte fel med ett jobb. Jag sitter och söker jobb typ varje dag och inget händer så jag tror att jag åker in till stan imorgon med en hög med cvn och lämnar runt för att se om jag lyckas. Har körskolan imorgon också. Låt det gå bra för mig, i need it.

let´s twist again...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback