Helt galet. Haha.

Oj oj oj, stress stress må jag säga! Jag har inte egentligen tid att sitta och skriva här alls faktiskt. Men what to do? Ikväll är det skiva igen då, Sarahs. Akhila hade sin igår, det kunde gått bättre. Haha men kort sammanfattning, vänder i stuvsta pga glömda biljetter (dock inte min såklart) dans på tumbas och stuvstas perrong (snyggast dans!) Roffes taxi, lätt skönaste taxichauffören jag åkt med, dj var han också dessutom "Roffe roffe, måste komma och hjälpa!" hahaha. Sköning. Väl där inne var det öde typ. Lite segt men Akhila hade roligt iallafall! Vandring mot 7eleven, köpa nudlar, hahaha uppraggad av en annan nudel-handlare i kön. Bränner nästan händerna av mig för det var så varmt. Väntar på bussen en liten stund kliver på, Akhila missar den, haha sover lite på vägen hem, tror jag? Sedan blev det vandring hem till Sarah och hon satte sig och klippte och klistrade med ett arbete till skolan vi små pratade åt lite pizza och gick och la oss, urmysigt! Haha. Gammalt gift par må jag säga =)
Vaknar av att jag har skavsår, blir kl 11.57 av min vän Fetto Robin som trodde kl var prick 12 som han lovat att ringa mig, muntergök som han var fick han mig att vakna och kliva upp (20 min tidigare än planerat) jag gör mig iordning och äter lite med Sarah som hunnit vara i skolan och gjort prov och kommit tillbaka lagt sig i sängen och sov ett tag, hon fixar mitt hår lite (som för övrigt var sjukt fint igår på skivan och såg mindre bra ut när jag vaknade) så hon grejade biffen och jag tog studentmössan och gick mot bussen, träffar Emilia och vi går mot aulan för mösspåtagning. Satte mig längst fram med, Alle, Cissi, Tvärn och Enberg (tjatar som tuuusan på Enberg för att följa med ikväll, tror jag kanske lyckas) åkte till ICA för att handla frukost hem till Sarah, lämnar det och vidare till Möllebadet för femkamp med alla treor (verkligen inte alla...) Kul var det, jag var otroligt av först men det var roligt sen, HR (jag och klasskompisar) vann såklart! Haha. Greatans! Säckhopp, ihopknutna ben och springa, ägg och sked samt norskfylla (springa runt miljoner varv och må illa för att sedan springa tillbaka in i mål) Sedan var det också stoppa en penna i flaska. För att HR är bäst! Haha. Väl hemma nu (ska vara hos Sarah nu egentligen, jätte bra) ska hoppa i duschen och vänta på pappa för att få pengar och dricka och sedan ringa Akhila för avfärd mot Sarah, som förmodligen hunnit åka redan då. Pizza blir det även idag, haha tjockiiiis! Men what to do? Det hör till tycker jag.
Men nu måste jag rusa, och jag har för övrigt sålt Sarahs sista biljetter, haha är man inte greatans eller? =) Vad gör man inte för sina vänner. Haha.
Pappas sista kommentar nu när jag pratade med honom "Alltså vilket jävla liv, att du ens pallar" Jomenvisst man måste ju ta vara på det korta man har. =)
För ikväll är det party!

Trust it shareware...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback