Vad händer?

Jag har inte bloggat på typ, tusen år? Men va skönt det har varit utan datorn faktiskt. Eller utan och utan, har hållit mig borta från den, mycket tackvare studentfiranden. Det blev tre stycken nu efter min egen som var över en vecka sen. Sarahs student dagen efter, det gick bra faktiskt trots allt och nu fick jag se hur hirschen såg ut vid dansgolvet och inte bara runt garderoben och toaletterna.
Sedan minns jag faktiskt inte riktigt vad som hände mellan lördag och tisdag. Vet att vi tränade i måndags, hmm jobbigt det där. Jaja, tisdag då var det studentfirande, tandläkaren och körlektion för heela slanten. Att dagen ens gick ihop är ett under, tajt schema trots att man har all tid i världen nu när man har "sommarlov". Börjar dagen med att gå upp tidigt för att möta Sarah på bussen och sedan åka till Södertälje där jag hade tandläkartid. Hej och hå, snart får jag ta bort tandställningen på överkäken!! Jippie! =)
Iallafall, vi fick tid över och köpte blommor till Bonellis utspring, åkte heeela långa vägen till Skogås (nostalgitripp) för att se när alla hmm, 60 elever, sprang ut. Super mysigt var det. Och jag ville bara mer och mer göra om det! Haha. Efter lite blommor, kort, gratulationer och kramar så åkte vi tillbaka till Tumba och hann sola lite innan det var dags att kila till hans mottagning. Trevligt var det och han var inte ens där när vi kom, haha. Fast vi hann träffa honom lite iallafall innan jag blev hämtad för att åka till Södertälje igen för körlektion, som för övrigt gick sådär eftersom jag var sveriges mest stressade, bara för att vi trodde att vi skulle åka till Haninge innan vi åkte in till Robins slutskiva. Men väl hemma efter att kommit ner på jorden så skippade vi den och jag kunde andas. Gör mig iordning och tar mitt pick och pack och tar sällskap av mamma som också skulle till segersjö på en arbetskamrats fest. Jag och Sarah kör som vanligt hemma hos henne.
Vi bestämde också att vi bara skulle gå i tid till Tumba för att slippa springa för en gångs skull, vi lyckades. Usch va trist att Bonelli mådde mindre bra så han kunde inte åka med. Träffar hela gänget på tåget in och det blir ett rackarns liv, kul var det!
Grabbarna hoppar av på södra för att hämta mer att dricka medans jag och Sarah tar det lugnt och går mot Trädgårn/Flemings, kön var typ sjukt lång men det gick fort. Efter en long island icetea så var vi på banan igen. Den kvällen var rolig som få! Men Sarah va sjutton hände med dansen!? Vi var överallt. Skönt att bli hämtade av min kära far som hade vägarna förbi stan efter att ha haft nattdyk med några elever.
Onsdag, vet jag inte riktigt.
Men torsdag däremot, upp med tuppen (haha, det bara blev så eller hur?) och hem och sova en timme eller två för att sedan kila iväg på Akhilas utspring i Farsta, söt du är gumman! Hem och hinna ta igen sig lite i solen och återigen en mottagning, som det var klass på! Haha. Hennes släkt är sjukt rolig! Lätt bästa mottagningen, och vi har fått predikan om nu att vi inte får skaffa barn innan 24 för då förstör vi våra liv, vi ska festa och leva livet nu medans vi kan! Tack =)
Efter mycket om och men så får vi skjuts av pappa in till slutskivan för att tågen inte riktigt var med i matchen. Och det var kul, skönt ställe, April, där hade ingen av oss varit tidigare men det var roligt! Och helt ärligt, jag trodde fan jag skulle få stryk där ett tag, men vad ska jag göra? Haha.
Hem till Sarah, få Kenneth-fötter, efter lite prat så somnade jag stenhårt.
Blir väckt vid 9.45 av min bror som är påväg hem från skolan, upp en halvtimme senare gör mig iordning och kilar hemåt för att följa honom och köpa kostym till balen, blev såå snyggt! Såklart med mig som smakråd. Haha.
Hann knappt hem, stressade som få, och iväg till Rica Talk Hotel i älvsjö för personalfest. Sjukt roligt! God mat, dricka och lagindelning till femkampen på gröna lund. Kom i bästa laget helt klart. Walkie Talkies hette vi, och grymmaste hejaramsan, MED moves! Vi kom dock sist men vad ska man göra vi hade sjukt roligt. Åkte nya berg och dalbanan, ingen större hit, och även den gamla vanliga, roligare än den nya. Slutade på Hasselbacken med skumpa och grejer och prisutdelning. Sedan orkade jag inte stanna längre så jag tog mig hemåt efter en mycket lyckad kväll! Fick som tack för den tiden där, en natt på hotellet för två inklusive middag i restaurangen där. Tusen tack! =)

Så mycket minnen och nu tillbaka till verkligheten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback