Eken cup 2007.

Då har min sommar kommit igång, efter eken så vet man oavsett väder att nu är det sommar. Och även detta år, denna helg var det sådant där typiskt eken-väder, igår strålande sol dock lite vind men verkligen så att man lyckades bränna hela ansiktet så att man senare på kvällen trodde man hade feber av, utmattning, sol, ansträngning och en lång dag. Och idag så var det de klassiska regnet, och japp hej och hå vad det regnade! Haha. I början var det okej, det var inte så farligt, men mer och mer under matchens gång så ökade det och bollen blev hal som en ål och även så planen. Vilken lervälling det blev! Men oj så roligt det var! Vi bara sprang runt och garvade, för minsta lilla vändning så hade man hoppet att stanna kvar på benen. Jag hade sådan tur att jag hade köpt fotbollsskor, japp sjukt bra må jag säga. Jag ramlade inte en enda gång nu idag pga dom, plus att jag inte spelade i den värsta leran direkt, tur var det.
Det gick iallafall bra för oss, överförväntan. Utan tränare, tre avbytare och inget direkt seriöst lir från oss så gick vi till A-kvartsfinal där vi blev utslagna av det bättre laget Hammarby.
Det har varit som vanligt när det är eken, sjukt roligt! Maaassor av folk man känner hit och dit, utomhus, tofflor, hinkvis med vatten, tumba-tältet, alla matcher, speakern, dom otroligt sega uppvärmingarna och hela den där typiska eken-feelingen, det är verkligen underbart.
Något som är mer underbart är när man känner efter en dag som denna hur mycket man längtar efter att få komma hem, ta av sig alla blöta kläder, ställa sig i duschen och ta en lång skön bastu och sedan bara kliva i mjukiskläder och bara dega, DÅ har det varit ett bra år på eken, speciellt när man är lagom mör i kroppen som jag är. =)
Toppen helg på eken cup!

                   

1.) Samling inför årets första match på eken cup.
2.) Ehm jaa, Elli, Sarah och Stajn posar. =)
3.) Uppvärmning av målvakt, jag, Stajn och Exon.
4.) Action i försvaret må jag säga.
5.) Sarah och jag på bänken, party-people!
6.) Självklart kikade man på en av Tvärns matcher, första gången jag ser honom i Salem tröjan.
7.) Sova bör man annars dör man, väntan inför sista matchen på lördagen.
8.) Otroligt taggade inför dagens match (söndag) med start kl 9.00. NOT.
9.) Man kan säga att det regnade lite. Jempa, Gabban och jag i anfall.
10.) Elli, Gabban och jag i försvar.
11.) Halvtid mot Hammarby, snacka om happy i regnet.

Som många gånger tidigare så är det värt att säga det igen, Eken cup är verkligen början på somaren!
Var på tjejmiddag mitt i allt också igår, mycket trevligt, kändes jätte konstigt att sitta där och dricka coca cola medans dom andra drack cider och vin. Men kul var det! =) Synd bara att jag inte kunde följa med sen eftersom jag skulle upp så tidigt men det var jätte kul så länge det varade.

Please hold me down...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback