Klart.

Idag köpte jag en skidjacka och underställ som saknades för avresan till Sälen. Inga märkvärdiga grejer alls, är inget proffs direkt så ville inte lägga massa pengar på sådant. =) Men jackan är jag ändå nöjd med, en röd blev det. Har en viss kärlek till rött faktiskt. Tur att man inte ser allt för knasig ut i rött. Hehe.
Det blev ingen spelkväll nu ikväll, det blir imorgon istället. =) Så C kommer över hit om ett tag själv istället, tjejsnack/skvaller och smink står på schemat för oss. Haha. Vi tänkte testa våra grejer som vi fick köpa när vi var på makeup kursen i början av februari. Det är så kul att vara med C för vi har alltid så mycket att prata om. Så har vi börjat umgås mer och mer nu senaste tiden, det tycker jag är hur bra som helst. Vi hade aldrig förut tid för att träffas, missade alltid varandra. Men nu funkar det perfekt. =)
Haha hittade min körkortsbok också. Hmm eller snarare mamma. =) Hihi. Jag måste varit blind för den låg precis där jag trodde den var men sa att "nej där ligger den inte har redan kollat" tjoff så hade hon plockat fram den där jag precis sagt att den inte låg. Pinsamt jag vet. Mamma gav mig den är mammiga blicken som hon kan ge att "jaa men hallå kolla liiite noggrannare nästa gång" i blandning med "jag visste väl att jag visste vart den var" Jaja, inte så lätt alla gånger. Haha. =)
Har nu världens bästa låtar på datorn också, kan bara inte sluta lyssna på dom. Gah. Dessvärre lär jag väl ledsna eftersom jag bara lyssnar på dom. Jag tar den smällen.

Where is my mind...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback