sådär ja, no money.

Usch jag känner mig hemsk. Verkligen! Jag köpte klart julklapparna till Victor som var tanken, men så ville Ack-kvack in på Gina och visst tänkte jag. Skulle aldrig gått in där. Kommer därifrån såklart med en påse med en klänning och en tröja. FAN. Och nu är det defenetivt, SLUT PÅ KONTOT! Dessvärre kommer det inte in nå mer pengar. Så behov av ett jobb, ooo ja! Mer än någonsin. Nu tar jag vad som helst. Har faktiskt kollat på allt som finns känns det som men inge napp.
Lätt att få arbetserfarenhet när man inte får något jobb? Knappast. Men julklapparna är iallafall helt klara! Tjoho.

image541


Tack Ack-kvack för lunchen också, jag bjuder igen snart! =)
Idag ska jag iväg på föräldrarmöte med min lillebror och mina föräldrar såklart, så vi blir tre st som går dit. Så får jag väl se om jag känner igen någon lärare alls där, troligen inte, men kanske. =) Ikväll blir det scrubs också, har tre skivor kvar nu på säsong 2, sedan saknas bara 2 säsonger sedan är hela serien komplett. Började se på alla Vänner serier igår också när jag skulle sova, hann i och för sig bara se ett avsnitt men ändå, har iallafall börjat. Haha. Imorgon är det fredag också, skönt. Har dock inga planer alls för helgen, har ju inga pengar så kan inte göra så mycket egentligen men ändå. Jag har ju helg varje dag. Som jag nu verkligen börjar ledsna på...

if i could turn back time...

Kommentarer
Postat av: jennie

förmig att dom söker extra personal på mitt jobb (inte helt 100). men kan kolla om du vill=) kanske är lite långt (nacka liksom) :) så du vet!

2007-12-06 @ 22:34:12
Postat av: angelique

jennie: du kan ju alltid kolla, det skadar inte :D

2007-12-08 @ 12:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback