En måndag med skavsår.

Super duper härligt väder idag återigen. Mys mys mys! Man kan inget annat än att njuta. Kanske inte av att det är helt galet varmt på bussen hem som självklart är proppfull och en as grinig busschaufför som envisades med något rackarns gultstreck?! Hmm okej.. Har aldrig varit med om något liknande. Jag och E bara tittade på varandra och skrattade åt honom. Stackarn. PMS chaufför. För det var självklart inte det enda han klagade över. Gah. Det var verkligen en sådan där "drabbad-av-busschaufförerna-dag" För imorse så frågade busschauffören om vi gick på Tumba Gym. och om vi kunde lämna en bok som var kvarglömd i bussen, suck dum som jag är tog jag ju det. Haha. Men vi gick ju ändå förbi biblioteket i skolan så det var ju lugnt. Dagens goda gärning må jag säga!
Första religionlektionen på 6 eller nej föresten 7 veckor.. Shit va snabbt tiden går. Tråkigt som vanligt men vi gjorde typ ingenting. Haha. Sedan var det prov i barteknik, jaa det gick nog som det gick också.. Men men jag gjorde det bästa av situationen. Efter det ett litet, hm ganska stort hål fram tills svenskan som innebar nationellaprov en av tre delar, 80min skrivning minst 200 och max 400 ord, jaa det gick nog bra iallafall, svårt att göra fel känns det som.
Vad mer har jag gjort idag? Juste, städat mitt rum lite, duktig duktig. Sedan har jag varit på möte med en i styrelsen i handbollen för en liten check såhär efter säsongen. Det gick väl bra antar jag.
Sedan har jag bara slappat, är sjuukt trött så jag ska nog lägga mig och kolla på 100 höjdare och sova sen. Jag har haft sömnproblem ett tag nu, jag vet helt otroligt jag liksom?! Men aa jag vaknar hela tiden och kan inte sova och är hur pigg som helst eller annat konstigt. Suck. Är så trött på det. Jag vill kunna sova som alla andra. Blää. Jaa vi får se hur det går inatt, hoppas det går bra iallafall.
Kanske är för att jag har så mycket att tänka på? Alla tankar bara flyger runt. Kan vara..

One last kiss before I go...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback