Absolut.

Ordet som är mer än välanvänt från min sida. Men det är ett perfekt ord. Det vet jag att min sambo gillar också. Haha. Fick en kommentar av E gällande våra ord "Alltså ni har ungefär 20 ord som ni går runt på" Haha. Jaa mycket riktigt och mitt svar till det blev "Men vi byter efter varje månad" =) Kanske inte helt sant men det kunde varit så.
Glömde skriva en grej från igår på festen med S. Vi kommer dit och hälsar på alla som man inte har någon aning om och jag blev så förvånad att de flesta visste vem jag var. Hmm kanske inte så konstigt när jag tänker efter men ändå, jag har aldrig ens sett dom. Haha. Kändis, närå! Roligaste kommentaren var nog när vi precis kommit och S skulle ut och röka så vi går ut på uteplatsen på baksidan så kommer en kille och så säger han till mig efter han har hälsat "Men jag trodde modeller var längre?" Haha. Jag DOG. Hajade noll av vad han menade. Så sa han "Jaa men det har ju han sagt" Då kunde jag inte låta bli att typ dö av skratt. Stackarn förstog ju ingenting och tyckte det var helt normalt. Det var riktigt roligt måste jag säga. Inte alla dagar man får höra det direkt. Haha.
Och jag är fortfarande väldigt stolt att jag stängde av mobilen inatt men att man så fort drar igång den får två sms är ju inte av det vanliga. Mina föräldrar trodde jag var sjuk när jag sa att jag faktiskt stängt av den, mamma kom fram och kände på min panna och sa något i stil med att jag måste vara sjuk i huvudet eller något. Japp det må hända faktiskt. =) Inget har varit sig likt den senaste tiden så klart att någonstans måste det slagit slint.
Och måste få tacka S för hur fint du gjorde mitt hår igår, tusen tack verkligen jätte nöjd! =) För ovanlighetens skull så blir det till att ha rakt hår idag när det är utgång och allt. =)
Ikväll kommer det bli riktigt roligt tror jag!
Jag har en deal som jag ingick precis. Och jag tror faktiskt att jag har stor chans att vinna den! Muhaha. Vi har dock inte kommit på hur vi ska få fram lösningen till vem som vinner men det kommer sen. Haha.
Och bilder från dom här crazy dagarna kommer så småning om också.
Nej nu ska jag nog gå och se på lost avsnittet jag missade i onsdags. =)

The kids aren´t alright...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback