Söndag.....

Det måste ändå vara den mest tråkiga och långdragna dag som funnits? Jag gillar inte söndagar. Finns oftast inget att göra, de flesta ligger hemma och bara har massa ångest över att det är måndag dagen efter och så får man inget gjort trots att man kanske bör plugga. Exakt som i mitt fall.
Har prov i realismen imorgon, känns inte helt okej. Är ju inte riktigt med på alla detaljer fattar ju vad det är för något men sen då? Shit.. Det här kommer inte gå nå vidare känns det som! Borde nog ha börjat lite smått tidigare, eller?
Men man ORKAR verkligen inte efter praktiken och sen när det är helg så är det ju helg, då vill man inte plugga! Suck... Gillar inte den här taktiken... =( Tänk om jag hade haft sm i helgen OCKSÅ, då hade det blivit tajt.
Gårdagen på tal om inget. Den var rolig =) Åkte till hydet med mcknuttarna och alla 30+:are. Gratis vad du vill i baren hela tiden med början kl 17.00 (inte helt fel) och så otroooligt god mat förrätt toastskagen, varmrätt något gott kött som jag inte riktigt vet var det var och potatisgratäng och RÖDVINSÅS, sen efterrätt äppelpaj med vaniljsås, kan det bli bättre? =D NEJ jag tror inte det faktiskt!

Får väl allt sätta igång och plugga medans man har huvudet med och inte allt för stor ångest!

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback