Globen, horse show.

Kul, verkligen en upplevelse! Fast det blir ju självklart liiite roligare eftersom man är intresserad av det evenemanget =) Jag var i extas, och inte bara för att jag fick (otroligt nog) jobba tillsammans med min vän Carro. Alltså av 3st så fick jag och Carro två av platserna, helt otroligt! Då blev självklart allt genast ännu roligare (om det ens går) Den andra tjejen som också var med var i våran ålder och jätte trevlig. Man jobbar ju själv i och för sig men ändå när man väl träffar på varandra såklart man växlade några ord. Men kul var det, och så kollade vi lite på showen också, såå häftigt att få se det live, på typ 5-6 raden =) Helt okej liksom. Och verkligen inte ett svårt jobb, fråga folk om deras nr är ju inge svårt. Eller joo för dom som har svårt att gå fram till folk man inte känner så, men det gick bra för mig =)
Längtar till söndag! Vi får vara där tidigare än 3 om vi vill för att titta på showen. Vet inte hur jag och Carro ska göra, får se. Kul vare, vill gå på showen nästa år tror jag!

Nu är jag jätte trött och ska sova snart tror jag. Imorgon är det d-lagets fest och jag funderar på att julhandla, dock är det en heeelt fel helg, men vad ska man göra? Nästa helg är man ju på åland så då går det ju inte.
Innan jag ska sova så försöker jag nog läsa ett kapitel ur min härliga bok, djävulen bär prada som jag kommit till hmm 5 eller 6 kapitlet tror jag. Den är bra, hoppas att filmen är lika bra som boken! =) Är fortfarande stolt över mig att jag har KÖPT mig en egen BOK, inte min stil.. Shit börjar bli gammal....

I don´t belive that anybody feels the way I do about you now....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback