USA hjärta shopping.

Det tar hårt att resa. Så att komma ikapp med bloggen har inte riktigt varit prio. Men kör en sväng till här. Även om jag inte kommer slutföra det.

Efter att ha varit på den härliga krogen kvällen innan var det dags att ut och åka i LA igen. Nu stod downtown LA på schemat.
Det blev att hitta parkering, strosa runt lite, posta vykort och käka lunch.

Inte varje dag man parkerar bakom en civil snut i us. Fotade såklart, för att man kan.Och eftersom doggybag alltid är ett option i USA så är man ju tvungen att testa när man får mat för ca 7 personer.
Innan vi åkte hem hann vi njuta av solen lite.

Och vi fick ju aldrig nog av shopping heller så vi passade på att gå Hollywood boulevard igen när man ändå hade vägarna förbi.Och när man inte får nog av shopping trots Hollywood stråket så tar man melrose avenue också. För att man kan. Till min stora glädje fanns där både adidas och moods of norway. Trååkigt.
Och till våran fördel var ju också att cissis kompis bodde just vid melrose avenue så det var ju knappast långt hem sen.
Det får duga för den här gången. Om ni har tok ledsnat på att läsa och se shoppingbilder så kan ni lägga ner att läsa direkt. För dagen efter det här startade vi i ytterligare ett shopping mall.
Take it or leave it. USA är till för att spenderas pengar på. Och jag är frälst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback