efter sol kommer dimma. och shopping.

Vi hade verkligen planlagt den här dagen från start till slut. Men eftersom jag och Cissi, numera, vet att vi minsann inte ska planera. Det blir bäst då.
Shopping i ett mall som skulle ha både marshalls, ross och TJ maxx som vi var mest lockade av. Super billiga märkes kläder, skor, väskor och ja diverse. Helt fantastiskt med andra ord! Vad kan gå snett?
Ingenting! Då solen värmde redan tidigt på morgonen, vi började att äta en dunder frukost på ett café och sedan kunna gå bananas.Ja alltså bara känslan av att ta en KUNDVAGN när man ska shoppa kläder säger väl en hel del!? Jag älskar det.
På ett sätt är det nog bra att jag inte varit eller har möjlighet att besöka USA för ofta. Shopping beroendet hade maxats då.. Herregud. För en känsla.

Efter att vi satt oss i bilen full lastad med massa shoppingpåsar skulle vi minsann ha en eftermiddag på stranden. Venice beach.
Till våran enorma besvikelse lyckades vi pricka in den typ enda dagen på veckan då hela beachen var täckt av dimma.
Vad är oddsen? Vi som hade planerat allt så fint, for once.
Så istället fick vi roa oss med annat. Kolla runt lite på hus, någon butik och insupa atmosfären. Det är ju helt klart speciellt att det finns en väldigt liten polisstation på beachen och dom öppet säljer gräs. Det är lagligt då dom fått igenom att det är av medicinska skäl. Haha ja vad ska man säga? Lite kul är det ju. Udda.
Vi fick se en av dom kanske mest spännande figurerna under hela resan som gjorde att ett av många asgarv från våran del bröt ut! Någon form av inlines, med elgitarr och en turban på huvudet åkte han runt och roade folk på strandpromenaden. Och roade, det var vi minst sagt! Det gjorde våran dag!Och när vi tröttnat på dimma och den ruggiga kylan som var bestämde vi oss för att köra inåt land igen. För DÄR visste vi att det var bra väder!
Så vi bestämde oss för en paus med bagels, smoothie och sol innan vi skulle glo in 3rd street vid santa Monica. För shopping, DET har vi inte dött av!


Så fick det bli en härlig middag som avslutning innan vi skulle packa det sista och göra oss beredda på att åka hem dagen därpå.
Trodde vi ja.Så avslutningen på den här resan är en berättelse i sig så den kommer jag med en annan dag då energin finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback