mitt egna race.

Jag har varit riktigt usel med uppdateringen. MEN till mitt försvar kan jag då nämna att jag jobbat som ett jävla djur och när jag väl fick ledigt så var det att ta sitt pick och pack för att fira jul i sverige. Närmare bestämt sundsvall. Startade dock med lite julmys hos Hajas & Emelie med gänget. MYCKET trevligt och precis det jag behövde kan jag tala om. Men efter 36 vakna timmar med jobb, vin, resa, julshopping och julmys, var det slut på fröken källsten.
Upp till sundsvall för att fira jul. Och mer läglig julledighet och väl vald plats att fira julen på kunde nog ingen slå. För det där var oslagbart! Visst jag var risig hela julen i stort sett och mådde piss och skit. Alla som varit sjuka under sista veckorna hade väl lyckats smitta mig och som sedan bröt ut när man väl slappnar av.
Hann också möta många av mina finaste vänner dom sista dagarna i sthlm. Så kom även mormor plus gubbe och hälsade på vilket uppskattas.
Kändes stressigt som alltid, verkar aldrig komma ifrån det. Så får nog alltid räkna med att det kommer vara så.
Kan knappast påstå att jag kände mig utvilad när jag väl är tillbaka i oslo. MEN något som piggade upp en trött själ var att vegard dök upp på flygplatsen efter att ha försökt komma sig till köpenhamn hela dagen. Men hans flyg blev inställt vilket innebar att han skulle följa med hem och vara här ett par timmar innan han vände tillbaka till flygplatsen och mot köpenhamn.
Nyår kändes mest som vilken dag som helst förutom att jag kände mig väldigt efter i tankarna och var nog ingen raketforskare direkt.
Var väldigt glad över att det var extremt många kända ansikten som valde att fira den storslagna dagen på wallmans. B la. några gamla klubbkamrater som man inte sett på hundra år som spridits runt om i norden pga handbollen. Så DET om något gjorde mycket av min annars ganska sega kväll! Kanon kul!
När till och med dom kommer och vill fira nyår där men inte mina närmaste vänner, så känns det bra. Hoppas nu att mina vänner får arslet ur vagnen och faktiskt KOMMER och BESÖKER mig! Har ju passerat 2,5 år här i oslo nu.
Efter att ha stämplat ut kl 03 var det dags för våran fest. Vaktchefen hade först och främst ordnat så att vi skulle få sushi till nattmat från ett grymt sushi ställe OCH fest hos honom efter jobbet med allt inkluderat såklart. DET mina nära och kära kan jag säga uppskattades! Var väldigt skönt också att det inte blev någon röjar fest utan trevligt med dricka, musik, schysst käk och att man kunde sitta och prata. Helt perfekt. SÅ kan ett nyårsfirande få vara!
Annars är nyår extremt överreklamerat. Alltid så överhypat, överplanerad och så skiter det alltid sig ändå. Mitt nyårsfirande är faktiskt hittills på topp 5 av alla nyår jag minns. SÅHÄR ska det vara. Okomplicerat.
Idag har jag också lyckats ordna gymkort så nu ska jag tydligen bli som alla andra när ett nytt år är här. Men vägrar ge några nyårslöften om träning och fantastiskt bra kost för det håller jag aldrig iallafall! Bara idioti. Så nu har jag ett gymkort för ett år som jag kan nyttja dygnet runt, hur jag vill. Perfekt.
Därför ska jag har några okomplicerade dagar att starta året med och längta som en gnu till söndag då jag drar till vegard och köpenhamn i 4 dagar.
Ni kan glömma en års summering för det orkar jag inte. 2012 var början på en bättre tid, men betydligt bättre kan det bli! 2013 ÄR året. 2012 var bara träning och en försmak på hur bra och dåligt kan kombineras, 2013 ska bara få tala för sig själv.
 
 
Dagens musik; Darin - Runaway
 
 
 
 
jag måste sova tills vintern är borta, jag måste säga nåt idag innan jag somnar...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Jag säger bara....... Nytt år, nya möjligheter, men också nya överaskningar.... Det är väl så det ska vara. Puss. P

2013-01-03 @ 14:25:12
Postat av: Angelique Källsten

det är PRECIS så det ska vara pappa, det har du helt rätt i! och mycket sådant lär det nog bli vad jag förstått.. Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback