jag älskar resor, ja det gör jag.

Ja det nya året kunde nog inte börjat bättre minsann! Jösses..! Jag har inte alltid varit speciellt duktig på att vara spontan, inte alls faktiskt. Jag gillar planering, eller till viss grad. Kan lätt bli stressad om jag inte har fullständig kontroll helt enkelt.
Därför jag gärna är med och planerar saker och ting, eller alternativt överlämnar detta till någon jag förlitar mig fullständigt på. Sådan är jag, sådan har jag alltid varit. Eller jag vill iallafall tro det.
Men jag har överträffat mig själv. Deluxe.
Förra året och året innan det var det ett jävla tjat på mig och utlands resor, då till varmare breddgrader. Inte som till finland, danmark, kiel eller liknande. För det har jag åstadkommit. Men aldrig fått till det helt. Antingen pga tidsbrist, pengabrist eller brist i största allmänhet.
Idag har jag lyckats med det dyraste gratis samtalet EVER! Skype, livsfarligt tydligen. Värre än nätshoppingens största fiende!
Vegard och jag kom lite löst in på att man kanske skulle boka sig en resa i sommar. Inte mer med det egentligen. Vi började surfa runt båda två på samma sida och diskuterade hurdan resa vi ville ha. Och jag nämner att min fantastiskta mor faktiskt har kvar dom värdecheckarna jag pratat om tidigare. Sagt och gjort, de checkarna var mer än gärna våra om vi så ville.
Illa, nu är det illa. Vi blev besatta och "spontan" bokade en all inclusive resa till turkiet, alanya! Haha! Vi hittade FETASTE hotellet till ett bra pris och kunde inte låta bli. Crash bom bang! 25 juni drar vi! Från arlanda dessutom. Inte ens gardermoen som man kanske kunde tro. Men herregud, vad fan gör det när man ska iväg och TOK glassa!
Kunde inte blivit mer överlycklig som jag är just nu!
SÅ nu känns gymkortet som en ännu bättre investering och nya mål har satts! Kan dock inte lova att dom kommer hållas, men försöka duger. Tanken som räknas!
Var iväg idag och kände mig grym. Fast, jag har lång väg att vandra. Men jag är på g.
Köpenhamn på söndag för att ikapp snacka hål i huvudet på varandra i 4 dagar, DIGG!
Jävlar va bra det blir! Alanya bitches! Untz untz untz.
 
 
Dagens musik; Miss Li - 1:a gången
 
 
 
 
Helt OKEJ va.
 
 
 
Och JA vattenland finns på området. Tackförkaffetsåattsäga.
 
 

och där går lyckan, lyckan som aldrig kunde bli...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Så där ja...... Ja när vi inte kommer iväg så, kör hårt!!!! Puss. P

2013-01-04 @ 07:20:42
Postat av: angelique

JAPP! gäller att ta vara på tillfället ;) PUSS

2013-01-04 @ 18:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback