livet i dvala.

Ja vad har jag egentligen på hjärtat nu. Det kan man aldrig veta. Enligt mig har det faktiskt inte hänt speciellt mycket i mitt arma liv. Har hunnit med att jobba en del. Men också slappa en heeel del. Vilket har känts välbehövligt och väldigt skönt. Trots att inte den mest hektiska perioden startat så känner jag i kroppen att det är slitet. Kanske det tar mer och mer för varje år? Vad vet jag.
Har dock hunnit med en sväng på ikea med malene. Vi hade en hel dag tillsammans vilket jag tror vi behövde. Jag köpte BARA saker jag hade på inköpslistan! Mycket stolt över mig själv där. Så nu har jag lite bättre plats i garderoben efter att ha köpt fantastisk förvaring att ha under sängen. Kommer nog köpa mer sådant. Genial lösning!
Vi har också varit på vinkväll hos Mari & Barry. Vin, ost, kex och kanon bra sällskap! Super bra kväll! Så idag sov vi länge dock sov jag snäppet längre och när malene ledsnade på att jag sov väckte hon mig med frukost på sängen! DET var bara SÅ perfekt! Har aldrig fått det förut så det kändes kul! Och mysigt. Sedan var det bara att stiga upp. Gjorde mig i ordning för att sedan möta upp Anna efter att hon slutat jobbet för att åka hem till henne. Skulle gå igenom kläder hon rensat ur garderoben som jag skulle få. Hittade massa snyggt, så nu borde jag inte kunna klaga på brist på outfits. Så tack Anna för kläderna, kommer göra gott!
Imorgon är det jobb igen och resten av helgen. Sedan har jag faktiskt bara ledigt söndag för att jobba lång vecka för första gången i höst. Ska bli skönt att det sätter igång även på folketeateret, så man verkligen får tillbaka alla vanliga rutiner igen. Och lagom till det så ska jag åka hem för en liten weekend i sthlm igen. Gött!
DÅ hoppas jag att få slutföra upplåsningen av min telefon. Och förhoppningsvis fått ordnat med chess abonnemanget. FY FAN vilket SKIT det är att ordna!! Hopplöst. Att det ska vara SÅ svårt. Hajar inte. Har ju för fan bott i norge i över 2år, vad är problemet..! Irriterande som fan är det iallafall.
Har förgyllt slutet på den här kvällen med en lång skype med vegard. Känns så kul att bara sitta och surra om allt och inget! Snart kommer han hem igen för ett par dagar vilket blir kul! Toppen att han hinner hem lite innan julstressen sätter igång. Dock får jag titta på jul på månetoppen själv i december. Det känns mindre skoj!
Men attans va sött det är och vilken julstämning man får. Julkalendrar är faktiskt något speciellt.
Nu ska jag ta min skruttiga rygg och gå och lägga mig. Lika bra det och hoppas på förbättring.
 
Dagens musik; Näääk - Maskrosbarn
 
 

 
 

solen har gått upp, den skiner inte på oss...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Hoppas bara att det inte var skor också som du fick.....

2012-09-14 @ 14:18:02
Postat av: angelique

nej då pappa du kan vara lugn fick inga skor!! ;)

2012-09-16 @ 16:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback