hösten är igång.

Ja som ni kanske förstår så har jag inte alls haft tid att blogga. Inte ens varit hemma nu när jag kommit till oslo. Sett min säng typ. Knappt. Det har varit fullt ös då vi haft häcken full innan idag. Egentligen har vi massvis att göra idag också men eftersom vi jobbade till kl 02.30 inatt och hade jobbat 15h så valde vi att ta lite sovmorgon. Vi måste palla driften ikväll också. Det är ju trots allt premiär!! ÄNTLIGEN!
Dock känns det inte alls som premiär kväll ikväll. För det känns halvfärdigt allting. Allt utom själva showen då! Men tror folk jobbar som djur idag. Och har gjort dygnet runt hela veckan. Det är MYCKET som ska till. Plus att vi målat om massivs och byggt om lite grann. Kan säga att det tar tid. Men faaan så snyggt det blir! Känns som ett helt nytt wallmans oslo. I love it! Och ännu bättre blir det när vi kommer igång. Den här säsongen ser jag verkligen fram emot! Mycket jobb och fantastiska människor, som alltid.
Och till råga på allt i denna hets så kommer äntligen vegard hem! Imorgon på dagen kommer han. Satan i, vad jag saknat honom!! Så här länge har det aldrig gått utan att vi setts. Haha! Inte alltid så lätt utan sin "storebror". Så nu är det skönt att få hem honom. Har dock typ pratat i telefon med honom varje dag den här veckan, haha. Tror någon har lite hemlängtan. Så imorgon ses vi.
Kan inget annat än att säga att det inte går någon nöd på mig sedan jag kom hem. Trots sjukt långa dagar på jobbet.
Självklart är det inte alls samma sak som att vara i sthlm men, trots allt, är oslo mitt hem. Om jag fick som jag ville hade jag flyttat alla mina nära och kära i sthlm hit. Vill att alla ska se hur bra jag har det och hur härliga människor jag omges av.
Jag har tänkt varje dag den här veckan hur lyckligt lottad jag är med 2 hem, fantastiska vänner i båda städerna och allt kul jag får uppleva. Hur många har det egentligen så här bra? Och dessutom med grymma jobb. Vet inte jag. Men tror att jag är en av många få.
När motgångar kommer ska jag verkligen försöka ta fram dom här tankarna. Hemlängtan oavsett till oslo eller sthlm kommer tydligen alltid finnas. Tiden står ju inte still.
 
 
Dagens musik; Michael Jackson - This is it
 
 

 
 

om det får en att drömma och hoppas på, att en seglande båt ska komma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback