ge mig energi.

Nu är det så här att jag egentligen inte har så mycket att skriva om. Mer än att arbetsveckan som var, va helt sjuk. Tror snittet blev 10h/pass. Märktes i kroppen på söndagen sen kan jag säga.
Premiären gick helt ok. Hade önskat mig mer tid men nu har vi tills torsdag på oss att färdigställa saker och ting. Allt kan ju inte vara perfekt direkt helt enkelt.
Vi hade även kvarsittning på premiär kvällen. Och i vanlig ordning stämplade man ut sist, 02.30. Jag var helt förstörd. Helst hade jag velat bara gå hem och dö i sängen. Men eftersom man gärna vill bli bättre känt med de nya och faktiskt rensa hjärnan lite med att sitta och snacka skit blev jag kvar. Och jöss va jag blev kvar! Drack typ 2 glas cava och en öl och gick hem runt kl 6. Jag hade ingen partyork som alla de andra! Vilken stämning! Men det var kul att hänga med. Jag var iallafall där. Det är ju tanken som räknas, eller hur?
I söndags blev det att slappa i den mån det gick. Vegard kom ju som sagt hem på eftermiddagen så det var fullt ös i ett par timmar innan han hade planer. Då blev det soffläge för mig och Malene. Men det hindrade inte mig att faktiskt senare på kvällen gå ut med anthony, vegard m fl. Det var riktigt roligt!
Blev inte så sent där då jag kände mig sliten. Och något jag, förhoppningsvis, lärt mig är att inte ta högklackat när man har ruskigt slitna fötter.
Igår hade jag ingen lust att göra annat än att ligga på soffan. Kände att jag behövde komma ner i varv. Så jag och vegard dejtade soffan nästan hela dagen. Och idag har jag varit ensam hemma hela dagen vilket varit skönt. Det är helabonnering på wallmans och vegard har snackat till sig att vara på plats. Helt rätt enligt mig! Haha. Så han skulle höra av sig när det var färdigt där så tror jag vi går och tar några öl. Är ju trots allt ledig imorgon igen. Sedan väntar en helg full med jobb.
Så idag har jag pysslat lite hemma och kollat på film. Fick även ett ryck och kastade våra gamla döda blommor och gick till blomsteraffären och köpte nya. Har aldrig känt ett sådant sug förut så detta var en märklig känsla! Haha! Men dom var skit snygga och passade bra in i vårat vardagsrum. Så HEJ vuxenpoäng!
 
 
 
 
Jag älskar att ha tillbaka mina rutiner igen! Precis vad jag behöver. Och jag älskar även att vara tillbaka hemma. Har saknat det. Och nu har jag ju fått upp mina tavlor i mitt rum så det är MITT rum.
Men eftersom jag inte kan vara sämre än förra året med flygresor så har jag bokat biljetter till sthlm, igen. 27e-1a okt blir jag hemma. För att fira gänget som fyller 25 och crewfesten med hydet. Hinner nog med något mer om jag känner mig rätt.
Nu håller jag bara tummarna för att jag kan låsa upp min iphone efter MYCKET om och men med tele2s kundservice. Gör det inte det så vet jag inte vad jag gör. Är så less på att det inte funkar. Tur man har sina föräldrar säger jag bara.
 
 
Dagens musik; Of monsters and men - Little talks
 
 

 
 

det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Men visst är det fint med blommor.....

2012-09-05 @ 14:23:03
Postat av: angelique

ja det är ju det! i VISS grad! ;) och om man håller dom vid liv vill säga...

2012-09-05 @ 17:28:27
Postat av: Pappilu

Ja vissna o dassiga blommor är ju inge fint att ha.....

2012-09-06 @ 15:22:33
Postat av: angelique

nej jag upptäckte det... så fick bli nya!

2012-09-07 @ 13:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback