ömmar friskt.

Känner att jag har kommit in i ett litet bloggstim. Mycket för det att jag har haft tiden dom här dagarna och att jag läser lite bloggar som uppdaterar betydligt oftare än vad jag själv gör. Vilket gör att jag blir lite mer peppad.
Har fått bekräftat att jag SKA på bon jovi den 24e maj på stockholms stadion i vår!!! SATAN va bra det kommer bli!! Längtar ju inte ett DUGG till våren nu. Inte alls.
Länge sedan jag var på en sådan stor konsert. Senast jag var på något så stort, vilket faktiskt också var på stadion, var när jag såg Kizz. Om jag inte är helt ute och cyklar så var det juni 2010. Det var helt SJUKT bra! Och då som nu, ståplats. Viktigt viktigt! Bäst känsla så!
Annars efter det har jag ju sett viktiga konserter som Håkan Hellström och Coldplay. Dock mycket mer intimt då det inte snittade ett par tusen plus moms och dricks, som dom här konserterna gör.
Har sovit skit dåligt inatt, säkert delvis oro för dagens händelse och huvudvärken som vägrade ge med sig som resultat på naprapatbesöket.
Så kl 08.30 gav jag upp och live streamade nyhetsmorgon på datorn och försökte slötitta i hopp om att faktiskt somna om. Icke sa nicke. Så jag gick upp och gjorde mig i ordning och åt upp resterande pannkakor vi hade från i måndags som frukost.
Sedan for jag ner på stan för att kika efter en julstjärna att ha i fönstret eftersom ikea hade slut när jag var där för över en vecka sedan. Hittade inget som passade i smaken dock. Kollade också helsvarta arbetsskor, alltså typ joggingskor. Fanns inte. Så jag gav upp och tog mig till läkaren.
I allt det här går jag också runt och lyssnar på filip & fredriks podcast. Som för övrigt rekommenderas starkt! Så bra!
Men oddsen skulle bli för just det här ämnet och att de gick mer på djupet på det trodde jag inte fanns.
Jag lyssnar alltså på avsnitt 103. Och avsnitten är oftast mellan 45min-1h långa. Dom har snuddat vid ämnet förut men nu exakt som jag satt mig på trikken och hela vägen till läkaren pratar dom om just det här.
Jo, fredrik hade alltså gått till läkaren för att ta bort leverfläckar/födelsemärken. Berättade ingående om sin oro, då han är uppenbart hypokondriker, och hur allt hade gått till.
Jag som trots allt inte hade hunnit tänka så mycket på mitt besök utan försökt lägga tankar på annat för att vara så neutral som möjligt när jag kom dit. Snick snack!
Där blev det ändring ganska fort! Haha. Oron steg men ändå kände jag ett visst lugn. But still!? VAD är oddsen för att dom drar upp det just exakt DÅ!? Eller snarare att jag lyssnar på exakt den podcasten och får det precis då..? Ingen aning.
Men summan av kardemumman så kan jag tala om att nu efter ett par timmar så känns 5 stygn ganska friskt. Kan bli en halvtung natt att sova faktiskt. Och inget bärande en vecka framöver ca. Skit bra, jobbar ju ingenting alls framöver. Haha! Jaja jag fick trots allt arslet ur vagnen.
 
 
Dagens musik; Petter - Måste vidare
 
 
 
 
men jag saknar illussionen, av att allting kommer ordna sig...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Va bra att du äntligen kom till skott. Fick Mor att kolla fotboll grejjen också...........shit va dyrt det kan vara.... Puss. P

2012-11-08 @ 12:27:57
Postat av: angelique

ja det var skönt att få det gjort, finally! så bra! men det är inte så konstigt att det är dyrt, men man kan säkert hitta billigare på rätt sidor och så :) puss!

2012-11-12 @ 03:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback