ingen annan, bara zlatan.

Ingen har väl undgått att zlatan fick guldbollen även iår? Nej tänkte väl det. För mig är det självklart. Zlatan är zlatan. Tycker inte man behöver en mer beskrivning om denna man.
Det passade ju fantastiskt bra att jag läste ut hans bok idag på jobbet. Jag fick mersmak. Vilket inte gjorde saken sämre av att fotbollsgalan startade lagom när jag satte arslet i soffan efter min mindre tunga dag på jobbet.
Idag har det varit segt. Jävligt segt. Gårdagen kanske tog ut sin rätt. Eller snarare lördagsnatt in till söndag. Blev tyngre än förväntat. Men klart värt det!
Nu är det bara fullt jävla ös. Den här veckan är mer än tung. Imorgon ska jag befinna mig på jobbet kl 08 och slutar lagom när sista gästen knallat ut. Enligt mitt schema 02 men idag lät det annorlunda. Förra året var vi färdiga kl 22-22.30 ca. Vilket är MYCKET bättre.
Jobbar hela veckan som det ser ut nu. Och på söndag kommer vegard hem. Äntligen. Tycker det går alltför långt mellan gångerna. Även fast tiden går äckligt fort. När man minst anar det är man hemma till jul. Sjukt, väldigt sjukt.
Den här veckan kommer förmodligen gå minst lika fort.
Och nästa vecka kommer gå i samma anda. Och familjen kristiansen avlöser varandra nästa vecka. Först är vegard här och sen kommer syster annik. Kommer bli hel mysigt! Dessutom den söndagen åker jag den där förbannade jävla båtjäveln igen. Själva båtresan hade jag gärna sluppit och bara hängt i kiel och shoppat. Men båtresan blir säkert också kul.. Vi är ju en hel hög med folk från wallmans som ska med så det blir nog kanon. Så länge inte blir alltför mycket sjö.
Den här gången ska jag faktiskt ta med mig åksjuketabletter för att ha preppat ordentligt. Då blir man faktiskt betydligt lugnare och det kommer jag behöva. Är redan stressad och funderar över vad jag ska ha med mig och lägger upp taktik.
Typiskt mig.
Men idag går det i zlatans tecken. Grym jävla snubbe! Inga konstigheter. Han är så ohotad man kan bli. Inget snack.
 
 
Dagens musik; Moneybrother - My way
 
 
 
 
du kanske aldrig mer är med mig, men om vi var någon annanstans...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Tur att du har tid att komma iform och att nästa vecka också gå i glädjens tecken! Puss. P

2012-11-12 @ 23:33:38
Postat av: angelique

ja det är en jäkla tur det! kommer vara trött som en häst sen i jul (som vanligt!) :) PUSS!

2012-11-13 @ 23:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback