hörde jag julbordssäong? ja det gjorde jag.

Jag har ju som tidigare kanske nämnt kommit in i den här härliga perioden som heter, julbordssäsong. Och det är med hull och hår ska jag säga! Precis som förra året. Kan också tillägga att iår har vi inte måndagar på wallmans men som det jävla ägg jag är har jag sagt ifrån till folketeateret att jag kan jobba dom dagarna istället. MYCKET SMART! Ibland funderar jag starkt på att söka till nasa som raketforskare. Tror det passar mig.
För att nu när man jobbar så här extremt mycket så finns inte, sömn, avslappning, tid för NÅNTING annat än jobb.
Lite bittert också. Men som jag också vet så är det en period.
Nackdelen i det hela är att jag nu återigen träffat det härliga stadiet att jag inte får sova något. Förra året under hösten/vintern var ju samma visa. Dock hade jag en 3 veckors period med detta innan jag valde att få hjälp. Den här gången tänker raketforskaren i mig att jag bör söka hjälp innan det sker. Innan jag kör rakt in i bergväggen.
Här och nu tycker man ju att det går så JÄVLA bra! När man minst anar det så står man där med skägget i brevlådan helt enkelt.
Något jag faktiskt är stolt av är att jag faktiskt tagit mig tiden och julpyntat klart lägenheten. Nästan i samma veva som jag plockade upp pyntet. Sånärsom att det tog kanske runt en dag innan det var uppe OCH jag gjorde det kl 3 på natten. MEN det är uppe! Första gången jag pyntat själv och inte enbart med mitt eget pynt. Men det blev bra.
Vi har ju varit iväg på kryssning till kiel också vilket gick över förväntan! Jag är så glad! Men ångesten finns ju alltid där. Mest hela tiden. I kiel var det kanon väder att knalla runt i och jag glider lite på julmarknaden och hittar en nice julstjärna som jag köpte. Min förra helt svarta stjärna lyckades ju bli snodd i samband med min kära väska i förra inbrottet. Så nu har jag varit på jakt efter en ny men det har inte varit lätt. Fy fan va fula julstjärnor det finns! HEMSKT! Skam för julen!
Så nu köpte jag en lila.... VÄLDIGT juligt....! Glad att det sken den utger inte är så lila som själva stjärnan faktiskt är.
I övrigt gjorde jag väl mest av med pengar på alltför mycket gott. Jaja ibland får man! Nästa gång jag åker någonstans är ju trots allt sthlm och julfirande med vänner och familj. Jag FÅR alltså.
Allt går som vanligt i ett. Och jag håller ju mest tummarna på att alltid få vara så utvilad som möjligt för att orka vara trevlig. Och då menar jag inte bara mot gästerna.
 
 
Dagens musik; Håkan hellström - Båda sidor nu
 
 
 
 
och om du brydde dig säg inte till nån, ge inte bort dig själv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback