gratis wifi på flyg & buss.

Ganska soft att när man flyger så finns det gratis wifi. Och är det inte på planet så är det minsann på bussen. Började skriva det här inlägget för ca 1h sedan på flyget och tänkte nu när jag har ca 1h att slå ihjäl på bussen kan jag lika gärna slutföra det. Bärbar dator + gratis wifi ombord = KING!
Dock tänkte jag inte så långt att jag kanske skulle ha laddat datorn så den dör nog säkert snart. Och ingen ipod tog jag med mig. Intressant detta. Gör aldrig om misstaget iallafall.
Har haft helt fantastiska dagar hemma måste jag säga! Jag har ju världens bästa familj och vänner så vad kan gå fel? Mer än att jag aldrig verkar få ut den där jävla iphonen från försäkringsbolaget. Annars har det varit helt topp!
Fick skjuts till arlanda imorse av en kanon vän vid namn Peter. TACK!!! Det gör sååå mycket när man får skjuts istället för att behöva åka kommunalt. Plus att man får bra sällskap. Och till råga på allt hade han varit och köpt kaffe och bulle innan han plockade mig. HJÄRTA alltså! DET där är vänskap! Haha!
Men när jag väl var på arlanda verkade dom ha flyttat e4an dit. SATAN för en kö till bagdropen! Shit maj-britt! Då steg paniken kan jag meddela. Var helt hundra på att jag inte skulle komma med. Såg dagen och pengar flyga åt helvete och blev samtidigt förbannad eftersom jag ändå var där 1h innan, precis som man ska.
Men då har jag en herre som också ska med samma plan som har gått till ena disken och sagt ifrån. Så efter ett par minuter tränger vi oss före hela kön med en norsk familj i hasorna som också ska med det planet (nu alltså 10min innan skriven boarding tid) Tur var väl det annars hade jag väl stått som en förvirrad anka på arlanda fortfarande.
Så nu ska jag alltså bara hem sätta igång lite tvätt och packa för imorgon flyger vi till kirkenes! Har en heeeel del att ta igen med Vegard också som landar om 1h. Haha. Globetrotters!
Så bloggen står nog tom ett tag, Igen,
 
 
Dagens musik; Gorvernor Andy - Bonus på kortet
 
 

 
 
jag har hört att du träffat nån, jag har hört att han är allt jag inte var...

Kommentarer
Postat av: Jessica inspera

Sv: åh tack så mkt! :) så glad jag blir att du vill fortsätta kolla in hos mig :D tack snälla!

Postat av: Moa<3

Hej har veckans blogg om du vill vara med ! :) direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/july/bli-veckans-blogg.html#comment har även en tävling där du kan vinna en LA keps !direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

2012-07-02 @ 16:40:06
URL: http://www.meisy.blogg.se
Postat av: Moa<3

Hej har veckans blogg om du vill vara med ! :) direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/july/bli-veckans-blogg.html#comment har även en tävling där du kan vinna en LA keps !direktlänk--->http://meisy.blogg.se/2012/june/tavling.html#comment

2012-07-02 @ 16:40:11
URL: http://www.meisy.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

inte illa med gratis wifi! borde det vara överallt :p

sv; ja den luktar underbart verkligen!

2012-07-02 @ 20:09:50
URL: http://fashionstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback