fas 1 check.

Vi hade en mysig middag i förrgår på trancher. Jäklar vad mat man får! Vi blev till slut 6 st som satt och drack vin och hade det extremt bra. Det var njutning av ledighet deluxe kan jag säga. Vi tänkte då också att eftersom vi ändå var lite lediga och hade ett bryggeri precis i närheten så gick vi dit och provade en del spännande öl. Det är skillnad när dom brygger på plats än när man får från ett vanligt fat. Helt klart!
Vi fortsatte även vidare till champoo i vanlig ordning.
Det börjar faktiskt kännas att man inte kommer jobba 6-7 dagar i veckan mer. FANTASTISKT! Dock kommer det bli en del jobb ändå framöver men inte i samma utsträkning som i december.
Igår var jag smått stressad över att få all städning gjord. Tjejerna flyttade ut sina saker senare under kvällen när jag var klar med i stort sett allt förutom golv. Eftersom det var dumt att göra innan all packning var ute. Skulle gjort det rycket imorse innan ägaren ville göra inspektion och besök på banken. Men jag gjorde det igår istället när jag fick nycklarna. Jag var ju ändå redan där. Plus att det är skönt att få sådant gjort.
Det var en sjuuukt märklig känsla att gå ifrån en tom lägenhet igår och inse att det året där är över. Givetvis börjar en ny period i livet nu men det är alltid en speciell känsla att lämna det gamla.
Så nu är allt avklarat med den lägenheten, städning och inspektion godkänd samt dep. ordnad. Känns riktigt bra! Nu kan man blicka framåt på riktigt.
Hör och häpna men idag är jag ledig. Trots att alla andra jobbar. Även det känns ju hur nice som helst. Jag tror jag behöver den här dagen efter all stress med packning, flytt och städ.
Har äntligen införskaffat en ny kalender också så jag har översikt på vad som händer i mitt liv. Man är bra handikappad utan faktiskt. Så nu återstår ett besök på apoteket, carlings och butiken för inköp av div.
Och eftersom jag och Vegard gjorde mat till en hel armé igår så har jag middag idag också. Det kommer att bli små jobbigt när man faktiskt måste tänka på vad man ska äta när man inte jobbar.. Vilket jävla i-landsproblem!
Nöjd är ordet.
Dagens musik; R.E.M - Losing my religion



flytt med alla ursäkter, flytt ur alla fällor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback