hemsedalresan i text.

Hemsedal var ju självklart galet så som förra året! Kan inte säga något annat faktiskt. Förra året var i och för sig ännu värre med tanke på hur jag mådde när jag faktiskt kom hem. Fast jag är inte ett dugg bitter över att jag faktiskt mådde bra när jag kom hem. Jag hade ju trots allt knappt fått i mig mat på 2 dagar haha.
Det började ju precis på samma sett som förra året. Jag och Annsi väntade på hemsedal café för att få checka in. Vi beställde in mat, kaffe och sedan också lite öl. Det började bli läge att komma igång.
Vid kl 16 så kom Kenta och gänget dit för att rigga upp deras bar och dom 2 stugorna dom hade. Efter en liten stund fick vi skjuts till våran stuga. Det var faktiskt exakt samma stuga som förra året om jag inte har helt fel.
Även iår blev det så att tjejerna fick ha en stuga och killarna en. Fast helt brevid varandra. Vi var 4 tjejer i våran. Trots 8 bäddar. Så vi hade massa space.
Killarna var fler men hur många vet jag faktiskt inte.
Vi började göra oss i ordning ganska raskt och blev sedan hämtade för att äta middag med Kenta mfl. på deras hotell. Sedan var festen igång! Man hann knappt gå till baren själv utan att man hade en öl i ena handen och ett skumpa glas i andra. Det var bara att hålla i hatten.
Blev även efterfest hos grabbarna långt in på småtimmarna. Dagen efter trodde man att det bara var att börja om och dra ner på lunchen. Men väl där inser iallafall jag hur sliten jag var haha. Återigen åker skumpan fram innan maten kommit på bordet och det var bara att börja skåla. Beställde in fish and chips, jag och annsi går iväg och kommer tillbaka och inser den stora upptäckten (!). Vi dumförklarade nämligen servitrisen lite grann när hon säger "ja ni vet att det är fisk va?" självklart visste vi att det var FISK vi beställde ju fish and chips? Tänkte inte mer på det tills vi ser tallrikarna.
På tallrikarna hade vi alltså; pommes, en skål och en shot i skålen... Det var alltså pommes och en fiskshot. Det blev ett gott skratt för alla kan jag lova. Så det var bara att köra på.
Mera skumpa och sedan blev det att dra på afterskin. Vi var även iår väldigt tidiga upp till afterskin, vilket inte alls var något fel. Snarare var det nog lika bra för jag behövde komma igång. Jag var less på skumpa och var tvungen att ordna upp mitt mående. Vilket jag lyckades väldigt bra med och lite till! Vi röjde på allihopa och jag gick plus en t-shirt och ett par solbrillor.
Typiskt mig att alltid få med mig mer än det jag kom dit med.
Och jag visste inte riktigt hur det gick till men jag gick hem själv från afterskin med allt detta och en redbull som dom tydligen delade ut när man gick. Och det hjälpte inte mig som tänkte "ta en powernap innan middagen" Räknade iskallt med att någon skulle väcka mig.
IKKE!
Klockan 1 på natten vaknar jag. Fattade ju givetvis INGENTING! Smög upp på övervåningen och frågar om annsi är där vilket hon faktiskt var. Hon hade blivit så trött på middagen och gått hem. Och det att ingen väckte mig var för att jag sov så skönt tydligen. Haha.
Efter ett tag så började det rulla in folk. Precis som om dom var hemma. Efterfesten var ett faktum. Vid kl 3 så var det fullt hus, lät nog som ett gäng elefanter....! Jag fick veta att jag inte missat något, allt från att någon ätit med två knivar till att inte komma ihåg desserten så känns det helt ok. Jag var ju med på det absolut roligaste visade det sig! Jag skrattade så jag grät och hade så ont i magen. Så det kanske var lika bra att jag faktiskt hade somnat ifrån middagen.
Resdagen så var folk hyffsat pigga... NOT! Jag var ju helt fin eftersom jag hade slutat dricka redan vid afterskin och sedan somnat. Och det var nog det bästa som kunde hänt. Kul att sitta på en buss hem och må piss. Aldrig!
Mycket internskämt kommer ju alltid med det här. Och man har ju varit med om allt.
Blev t ex i lurad att jag lyckats hitta någon på afterskin vid namn Odin och sedan tagit med honom hem. Bara det att han faktiskt gått därifrån när jag somnat. Det gick så pass långt att jag faktiskt trodde på det! Men jag kunde inte för mitt liv förstå hur det hade gått till eftersom mitt tillstånd var SÅDÄR vid det laget.
Det spårade givetvis med denna Odin sedan. Jag blev väldigt lättad att jag inte gjort något så dumt! Alla pratade om denna Odin som sedan blev en banan som var det sjukaste vi förmodligen sett. Mer böjd banan får man leta efter.
Vi hade det iallafall helt sinnessjukt roligt och träffade även iår fantastiskt kul människor vi hängde med hela tiden! Sådana här resor som är topp 10 sjukaste.
När jag väl kommer hem efter en trött bussresa så är det kliniskt i lägenheten, ljusen tända och maten på bordet. Ugnsbakad lax, kokt potatis, sås och kokta morötter. Alltså huuuur underbart var inte det!?
Gissa om jag dragit vinstlotten med val av sambo. Vegard tar alla pluspoäng här. TACK! Kunde liksom inte blivit en bättre avslutning på den resan.
Och eftersom jag inte fått kläm på hur fan man får datorn att reagera på minneskortet från kameran så får bilder vänta. BUUU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback