dagens i-landsproblem.

Idag känns allt lite bättre faktiskt. Har sovit lite halv dåligt inatt dock. Trott att jag försovit mig och vaknar halv stressad. Och jag kan meddela att jag börjar jobba sent idag, kl 15 så knappast någon stress här inte. Men det ska bli skönt att faktiskt jobba nu. Har varit ledig lite för många dagar så det är skönt att komma igång igen!
Igår beställdes det även lite flygbiljetter hos hushållet Källsten & Kristiansen. Men vart det bär av ska vi hålla lite hemligt med. Men det blir en välförtjänt påsksemester.
Vi kände igår att; varför inte göra av med ÄNNU mer pengar? Så sagt och gjort. Bokade, betalda och klara flygbiljetter. Känns jätte skönt faktiskt! Vi kommer nog vara en smula trötta på varandra efter den resan men det ska nog gå bra. Vi ser fram emot den resan iallafall!
Under dagen idag har dom stängt av vattnet hos oss pga vägarbete. Och man inser inte förrens man är utan vatten hur beroende man är att kranen ska gå att öppna och vattnet flödar. Jag var smart som tog duschen det sista jag gjorde innan läggdags inatt men alltså, allt annat då? Bunkrade upp med vatten i kylskåpet och laddade kaffebryggaren. MEN man behöver vatten utöver det insåg jag. Typ när man sminkat sig, går på toaletten osv. Man är väldigt handikappad utan vatten säger jag bara! Plus att på varningslappen stod det kl 9-13. Kan då meddela att vi inte fått tillbaka något vatten än och klockan är snart 14.. TRIST!
Man är så förbannat bortskämd alltså! Vi klagar över när vi inte har vatten eller tillräckligt varmt i lägenheten, eller det absolut största i-landsproblemet "vad ska man äta för middag?" Det är ju löjligt vilka problem man har! Finns miljoner människor som skulle göra allt för att ha det som oss. Och vi klagar. DET är illa.
Idag känner jag mig faktiskt väldigt glad över vilken situation jag har. 2 fantastiska jobb, vänner, världens mysigaste lägenhet med världens finaste sambo, mat i kylen, ja you name it! Det är inte alla som har. Im happy!
Fjantiga i-landsproblem som blir stora problem pga sin situation. Men inga problem är väl för små? Eller?
Dagens musik; Eminem - When i´m gone





du säger att den delar sig vid kinden, och blir hel igen bakom dig...

Kommentarer
Postat av: Mammilu

Där tog du orden ur mun! :D Tänk att jag hade samma tema på min blogg! ;)

2012-02-08 @ 18:14:46
Postat av: angelique

va kul! :D tror vi är släkt.... ;)

2012-02-10 @ 20:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback