bara dagar kvar.

Mer än hälften av veckan har trots allt gått. Sjukt fort och jag har egentligen inte gjort så mycket super speciellt. Tagit det ganska lugnt då jag inte mått helt topp. Igår träffade jag dock en gammal god vän till mig. Och det gjorde mig på väldigt bra humör må jag säga! Trots hals, huvud, rygg med mera så gjorde dom timmarna mig bara gott. Att sitta och ha catch up-time är alltid lika spännande. Framför allt med denna goding till vän!
Trots detta möte så är jag inte helt frisk, tyvärr. Så jag misstänker att jag får besöka farbror doktorn imorgon. IGEN! I början av sommaren så var jag ju inte heller topnotch så då fick jag ju medicin. Får se hur detta artar sig. Verkar ju märkligt om man faktiskt har migrän liknande huvudvärk dag ut och dag in. Och sover som en kratta, ont i rygg och hals samt febran igår. Något stämmer ju inte.
Bara man kommer in i matchen igen så är det inga konstigheter tycker jag! Något mer som fick mig på bättre tankar var den trevliga skatten som dök in på kontot. Då kan man ju inte må skit dåligt helt enkelt.
Kan ju känna att det inte är hela världen att inte ha det as hektiskt nu dom här dagarna när jag vet att i helgen blir det andra bullar. Självklart har man ju inte hunnit med exakt ALLT man önskat under den faktiskt långa tiden jag varit här. Men det är bara en klassiker. Så kommer det nog alltid vara.
Kommer faktiskt tillbaka igen om inte alls länge. Sista helgen i september är det tänkt. Visade sig vara mycket galej på sthlms gator då så jag får dra mig hemåt. Viktigaste är att flera av mina vänner firar 25år och har fest tillsammans. Det kommer bli lattjo! Så jag har förvarnat på jobbet om det redan. Ska bara boka dom biljetterna också. Flyg flyg flyg flyg. Gör faktiskt inte annat.
 
Ni får INTE missa den här reklamen!! Kan vara den absolut bästa hittills i sommar!! KLOCKREN!!!
 
 
 
Nu ska jag förgylla någons dag, har inte bestämt vem jag ska terrorisera ännu men det löser sig. Lär nog bli Ronnie som får sig en känga.
 
 
Dagens musik; Coldplay - The hardest part
 
 
 
 

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid, ibland är det så...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Den var ju kanon, men det visste väl du att jag gillade.....

2012-08-24 @ 07:39:06
Postat av: angelique

hahaha eller hur! den är RIKTIGT bra! imponerad :P

2012-08-28 @ 00:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback