t/r oslo-kiel, lycka till, till mig.

Japp då har vi söndag, eller klockan har slagit över till måndag men eftersom jag inte har gått och lagt mig ännu så betyder det, söndag. Och eftersom jag inte hunnit göra så så mycket, läs inte orkat.... Så innebär det bara jobb igår. Och att Deborah flyttade in! Shit hon hade mycket prylar alltså! Fasar något fruktansvärt tills jag flyttar eftersom det då är över ett år sedan jag flyttade mina grejer! Och hon hade massvis och har flyttat en hel del på sista tiden. Oj oj oj.. Det kommer bli mycket. Men det känns iallafall kul att ha henne här och väldigt tomt att Emma dragit.
Jag var så trött igår när jag skulle upp att jag inte trodde det var sant. Kan säga att det var så himla skönt att veta att det var lördag. Och inte helt smärtfri heller, såklart. Kommer till jobbet och inser att det inte ska gå som det ska från början. Våran läskstation till 2 av våra barer som skulle användas hade gått sönder. Vilket innebar väldigt mycket merjobb än beräknat.
Men kvällen klarades och vi hann allt i tid, mycket skönt det. Så imorgon blir det för min del att ta Sigges bil och hjälpa Annsi som inte har körkort att köpa massa läsk. Som ska användas till tisdag eftermiddag.
Jag orkade inte ens gå till champoo fast det fanns en del tid till det. Jag var helt slut. Och är idag väldigt glad över mitt val. Hörde nämligen att efterfesten hade hållit på till kl 6 imorse. Så inte en droppe alkohol i helgen, good for me. Jag vet ju att det kommer att maxas nästa söndag då vi kliver på båten mot Kiel! FY FAN va jag är nervös!! Vi är 8 st som bestämt oss för att ta en båttur t/r kiel med color line för att se showen som visas på båten där. Jag som älskar att åka båt, detta kommer spåra. Var ju tusen år sedan jag åkte på något sådant, hur fan ska jag klara det när jag knappt klarar 1 kvällsfylla? I don´t know.
Men det blir iallafall jag, Vegard, Anthony, Kristian, Varpu, Maria, Emma (rest.chef) och Kenta. Enbart wallmans folk alltså! Förutom Kenta, men han är ju tillsammans med Emma så han är involverad ändå.
Kommer att ta med mig kameran så det blir mera bilder än det blivit senaste tiden! Skäms på mig som tagit så lite bilder..
Så idag har jag, försökt att inte vara nervös till om en vecka, slappat, solat med Stine och umgåtts med Anthony. King söndag och jag har mått bra! Vem kan begära mer? Not me.

Dagens musik; Ison & Fille - Galen



du har betalat din skuld för att klara dig...

Kommentarer
Postat av: Pappilu

Tjena pinglan. Tänk att åka till Kiel och INTE se handboll, va skruvat det låter... Det kommer att gå så bra så, tänk va mycket båt jag har åkt och det har ju gått bra. Hälsa till alla. Puss o kram. P

2011-10-10 @ 18:18:43
Postat av: angelique

jag vet det känns lite sådär att åka dit utan att ha för avseende att kolla på handboll... får bli nästa gång ;) ja jag får tänka på det.. ska googla lite på båten vi ska åka så jag har lite koll! :D det ska jag, gör det du med! puss å kram!

2011-10-10 @ 19:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback