spontant fredagskos.

Jag har faktiskt gjort lite grann sedan jag bloggade sist. Det enbart för att jag plötsligt fick veta att jag skulle vara ledig igår. Det kan jag säga att jag tog vara på. Sov väldigt länge, Vegard ringde och sa att han och Stine (från kirkenes) satt på fontés. Så jag pallrade mig dit och satt där i någon timme eller så och umgicks. Har ju inte träffat Stine sedan jag var i kirkenes så det var riktigt kul att ses igen! Vegard stack till jobbet så jag och Stine gick till vinmonopolet för att hon skulle handla. Så vi hann prata och umgås lite till. Sedan gick jag hem och började skypa med mammilu lite och i samma veva kom Deborah hem.
Deborah kom med den fantastiska idéen att vi skulle äta indiskt. Kändes precis som att vi var på date haha! Det var gott och sedan ville vi göra något spontant och något man aldrig gör annars. Vi var egentligen påväg att spela biljard då jag kläcker ur mig "fan va kallt det är!" när vi kom ut. Och hon utbrister "men vi kan ju dra till isbaren istället!?" Sagt och gjort.
Så vi går dit och det var en kul upplevelse. Och kallt. Såklart. Vi fick en grymt god drink och tog massvis med bilder, precis som om vi skulle vara turister! Det var första gången jag var där faktiskt. Har inte ens varit på den i sthlm. Skulle egentligen det med Jimmy på min 18års dag men det var så fruktansvärt lång kö så vi sket i det.
Efter att vi hade varit som två nördia papparazzis så tänkte vi att vi skulle spela biljard. Men det struntade vi i ganska snabbt och satt med varsin öl och glodde på folk. Vi har kul åt så lite så det funkar grymt bra att vara sitta och glo.
Vi tänkte senare gå vidare mot barbera för att dricka billig öl men insåg att vi var gamla och trötta. Klockan var nu alltså bara 23.30... Så vi tog helt enkelt trikken hem. Ett bra val enligt mig.
Fast jag lyckades ju självklart inte somna förens runt kl 3 iallafall. Men det dog jag inte av så det är lugnt.
Har idag då städat lite fast det knappt behövdes eftersom vi har visning idag också. Sen ska jag jobba, blir nog en heldel att göra idag. Många kända ansikten kommer att sitta i salongen idag så det blir kul! Och inventering. Kan det blir bättre!?
Imorgon är det tydligen utgång.... Jag som skulle ta det lugnt. Heja mig! Men Stine är ju inte här så ofta så jag tar en för laget. Hon och en kompis Astrid ska på rihanna konserten så jag och Vegard ska ha en egen förfest med rihanna låtar så vi känner lite samma känsla som dom. Eller något.

Dagens musik; Kid Cudi - Up up & away



det var en gång, det var en fest...

Kommentarer
Postat av: pappilu

fast d e ju mammilu som skriver!;)faan va nice d såg ut.måste testa nångång!kram på er!! <3

2011-10-29 @ 15:42:50
Postat av: angelique

haha jaha så skriver du att det är han! :P jaa gör det det var skit häftigt! :D kraam <3

2011-10-30 @ 14:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback